Ana SayfaDedikoduTolga Karal'in Eski Eşi Günay Musayeva'dan Olay Yaratan İddia!

İlgili Postlar

Tolga Karal’in Eski Eşi Günay Musayeva’dan Olay Yaratan İddia!

Tolga Karel ve Günay Museyava 2015 senesinde boşanma kararı almışlardı. İkili bu karardan sonra çocukları için bir süre arkadaş kalmayı denemişlerdi. Geçtiğimiz senelerde ise Tolga Karel, Sarah Scott ile birleştirerek Amerika’ya yerleşmişti. Bugün Tolga Karal’in eski eşi Günay Musayeva’dan olay yaratan iddia geldi.

Evlilikleri 8 Dakikada Bitti

Tolga Karal ve Günay Musayeva 4 buçuk senelik evliliklerini mahkemede 8 dakika içerisinde sonlandırmışlardı. Yaşadıkları sorunlardan dolayı anlaşmalı olarak boşanma kararı alan çiftin çocuklarının velayeti Günay Musayeva’ya verilmişti. Çocukları için çift bir süre arkadaş kalmayı deneseler de aralarında yaşanan gerginlikten dolayı konuşmama kararı almışlardı.

Tolga Karel ilk kez konuştu! Ağır hasta denmişti

Tolga Karel’e Hollywood Yolu

Tolga Karel yeni bir hayat kurmak için gittiği Amerika’da tır şoförü olarak işe başlamıştı. Bir taşımacılık firmasının reklam seçmelerine giren Karel’in hayat öyküsü markayı etkilemiş ve hem tır şoförü, hem de oyuncu olduğu için reklam yüzü olarak Tolga Karel’le çalışma kararı almışlardı.

Tolga Karel Kimdir?

Tolga Karal’in Eski Eşi Günay Musayeva’dan Olay Yaratan İddia!

Yeni evliliğinden yakında 2. kez baba olacak olan Tolga Karel ile ilgili bugün ilginç bir iddia gündeme geldi. Güney Musayeve, Tolga Karel’in çocuklarını ihmal ettiğini öne sürdü. İddialara göre Tolga Karel Türkiye’de ki oğlu ile çok sık bağlantıya geçmiyor ve boşandıklarından beri ödemesi gereken nafakayı da ödemiyormuş. Bunun yanı sıra Karel’in ailesinin de torunlarını hiç aramadıklarını söyleyen Musayeve, oğlunun etkilenmemesi için babalar gününde okula bile göndermediğini açıkladı.

Güney Musayeve Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler