Ana SayfaDedikoduEski Sevgilisi İle En Yakın Arkadaşı Aşk Yaşamaya Başlayan Serenay Aktaş Sessizliğini...

İlgili Postlar

Eski Sevgilisi İle En Yakın Arkadaşı Aşk Yaşamaya Başlayan Serenay Aktaş Sessizliğini Bozdu!

Eski sevgilisi ile yakın arkadaşı aşk yaşamaya başlaması ile gündeme gelen Serenay Aktaş, konuyla alakalı sessizliğini bozdu. Sitemini belli eden Serenay Aktaş neler dedi? Serenay Aktaş’ın yakın arkadaşı kim? İşte olay olan aşkın detayları…

Serenay Aktaş’ın Hangi Yakın Arkadaşı Kenan Acar’la Aşk Yaşıyor? İşte Olay Aşkın Detayları…

 Serenay Aktaş İçini Döktü…

Spor hayatındaki başarısının yanı sıra oyunculuk dalında da kendini gösteren Serenay Aktaş, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapan Serenay Aktaş, eski sevgilisi ile yakın arkadaşının el ele görüntülenmesini konusunda da sessizliğini bozdu. Serenay Aktaş, Kenan Acar’ın en yakın arkadaşı olan Açelya Topaloğlu ile birlikte olması hakkında ilk kez yorum yaptı.

Serenay Aktaş kimdir?

Güzel oyuncu, “Onlar hakkında konuşmaya hiç gerek duymadım. Aldığımız oksijenler çok zor üretiliyor. Bu oksijeni onlara harcamak istemiyorum. Bu konu beni hiç üzmedi. Allah beni ateşlerin içinden aldı. “Çok şükür” dedim. Onları hiçbir zaman kendime layık görmedim. O yüzden herkes yoluna gitsin. Herkes benim hayatımda bir öğretmen, geliyorlar bana bir şeyler öğretip gidiyorlar” açıklamasında bulundu.

Kenan Acar kimdir?

“Ben Kendimle Mutluyum”

İkilinin birlikte olmasının kendisini hiç üzmediğini, çok şükür dediğinin altını çizen Serenay Aktaş, muhabirlerin mutluluğu buldunuz mu sorusuna “Ben kendimle çok mutluyum. Kendime ve yapacaklarıma yöneldim. Ben hiçbir zaman mutluluğu bir ilişkide aramadım. Yalnız da olsa mutluyum. Biliyorsunuz, en son ilişkim olmuştu geçen yıl ondan sonra hiç olmadı” cevabını verdi.

Açelya Topaloğlu kimdir?

Eski Sevgilisi İle En Yakın Arkadaşı Aşk Yaşamaya Başlayan Serenay Aktaş Sessizliğini Bozdu!
Eski Sevgilisi İle En Yakın Arkadaşı Aşk Yaşamaya Başlayan Serenay Aktaş Sessizliğini Bozdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler