Ana SayfaÜnlülerSerenay Aktaş İçini Döktü...

İlgili Postlar

Serenay Aktaş İçini Döktü…

Serenay Aktaş içini döktü! 2014 yılında katıldığı Survivor’da ünlüler takımında yarışırken tüm Türkiye tarafından tanınan ve çok sevilen oyuncu Serenay Aktaş, sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderi ile 2018’e dair olan tüm duygularını yazıya döktü. En son Hakan Sabancı ile birlikte çıkan görüntüleri sonrasında yoğun eleştiri toplayan güzel oyuncu, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz üm detaylar…

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş aşk mı yaşıyor? Açıklama şoke etti 

Serenay Aktaş içini döktü!

Serenay Aktaş içini döktü! 2014 yılında katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almasıyla tanıdığımız Serenay Aktaş, yarışma sonrası kariyerine oyunculukla devam eden isimler arasında yer aldı.

Kariyerine dizi oyuncusu olarak devam eden Serenay Aktaş, oyunculuğu ile olduğu kadar sık sık sosyal medya paylaşımları ile de gündem oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda çapkınlığı ile tanınan Hakan Sabancı ile birlikte görüntülenmesinin sonrasında eleştirilere maruz kalan genç oyuncu, yaptığı açıklama ile herkesi şoke etmişti.

2018 yılında yaşadıklarına dair sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla içini döken Serenay Aktaş, yeğeni Masal’ı kaybetmesinin acısına da değindi.

Serenay Aktaş, yaptığı paylaşımla içini döktü
Serenay Aktaş, yaptığı paylaşımla içini döktü

Serenay Aktaş kimdir ?

Ölüm sarstı, dağılmam gereken yerde ayıldım!

İşte 2018 yılında yaşadığı tüm duyguları paylaşarak bir özeleştiri yapan genç oyuncunun o paylaşımı…

“En ufak duygu dahi kıymetlidir, içinizdekine kulak verin. Güzel anılmak, güzel hatırlanmak mühim olan. Hayat ego ve kin için çok kısa ve inanın, değmiyor. Hep sevin, dürüst olmak zor olmamalı. İnsan, insan olduğunu unutunca vahşi bir yaratığa dönüşüyor yarına uyanacağını bilmeden.. Büyülenmiş gibi girdim 2018’e. Hızlı girdim, hızlı çıkıyorum desem yeridir. Susuz kalmış bir çiçek gibi de hissettim, mutluluktan ayaklarımın yerden kesildiğini de. Kırgınlıklarım oldu.

Sonra yeğenim Masal’ı kaybettim. Ölüm sarstı. Dağılmam gereken yerde ayıldım. Karmakarışıktı içim. Güneşin tenimi teğet geçtiği, rüzgarın yüreğimi titrettiği ama bir o kadar da düşündüğüm günler oldu. Kırgınlıklarım, yorulmuşluğum. Bazen şikayetlerim dindi. Ölüm vardı çünkü. Sahip olunması lüks duyguları incitmeye değmezdi. Egolarımız tatmin olsun diye maneviyatı unutuyoruz. Çok kolay kırıyoruz ama inanın değmiyor. Hep boş. Mutluluğu daha fazla zorlaştıramazdık.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler