Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı ve Serenay Aktaş aşk mı yaşıyor? Açıklama şoke etti

İlgili Postlar

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş aşk mı yaşıyor? Açıklama şoke etti

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş aşk mı yaşıyor? Açıklama şoke etti… Sık sık çapkınlık ve aşk haberleri ile gündeme gelen Hakan Sabancı, şimdi de Serenay Aktaş ile birlikte aşk dedikoduları ile anılmaya başlandı. İsmi pek çok güzelle anılan Hakan Sabancı, şimdi de Serenay Aktaş ile mi aşk yaşıyor? Ünlü isimler aşk iddialarına ne yanıt verdi. Taraflardan birinin yaptığı açıklama şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…

Arzu, Hacı Ve Hakan Sabancı’dan Alem Dergisi’ne Samimi Açıklamalar!

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş aşk mı yaşıyor?

Son yılların sık sık çapkınlık ve aşk haberleri ile gündeme gelen ismi Hakan Sabancı, Serenay Aktaş ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile eğlenen Serenay Aktaş, bu hafta da Hakan Sabancı ile eğlendi. Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş, birlikte bir partiye katıldı ve eğlendi.

Hakan Sabancı kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Hakan Sabancı açıklaması

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş’ın birlikte eğlenmesi akıllara aşk dedikodularını getirirken, mekan çıkışında basın mensuplarının görüntüleyerek sorular yönelttiği Hakan Sabancı soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti. Hakan Sabancı’nın aksine açıklama yapmayı tercih eden Serenay Aktaş, “Birlikte olduğunuz iddiası doğru mu?” sorusuna “Beşiktaş-Galatasaray maçını konuşuyoruz. eski futbolcuyum. Yıllarca Antalyaspor’da oynamıştım.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Serenay Aktaş kimdir?

Hakan Sabancı ve Serenay Aktaş arasında ortaya çıkan aşk dedikoduları asılsız kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler