Ana SayfaÜnlülerArzu, Hacı Ve Hakan Sabancı'dan Alem Dergisi'ne Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Arzu, Hacı Ve Hakan Sabancı’dan Alem Dergisi’ne Samimi Açıklamalar!

Sabancı ailesinin heyecanı! Hacı ve Hakan Sabancı annelerinin bir giyim markası için hazırladığı ilk erkek koleksiyonunun heyecanını, bu hafta Arzu Sabancı ile birlikte ALEM dergisine anlattı. Arzu, Hacı ve Hakan Sabancı ile gerçekleşen bu muhteşem röportajın devamını Çarşamba günü ALEM Dergisi’nde okuyabilirsiniz. İşte Sabancı ailesi ile keyifli bir röportaj…

Hacı Sabancı Kimdir?

Alem Dergisi, yeni sayısında Sabancı ailesini ağırladı!

Gündemin sevilen dergisi Alem, yeni sayısında Sabancı ailesini ağırladı! Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu ile Çubuklu’daki ofislerinde bir araya gelen Arzu, Hacı ve Hakan Sabancı bu kez Zeynel Abidin’in objektifinin karşısına ALEM Dergisi için geçtiler. Arzu Sabancı bu sezon ilk kez erkek koleksiyon ile moda severler ile buluştu. Koleksiyonu hazırlarken evdeki erkeklerden ilham aldığını söyleyen Arzu Sabancı, samimi açıklamalarda bulundu. Arzu Sabancı, “Bu sezon çok heyecanlıyım. İlk defa erkek koleksiyona imza atıyorum. . Ben üretmeyi, çalışmayı, yeni projeler geliştirmeyi seviyorum. Güzel bir iş ortaya çıkardığımıza inanıyorum.” diyerek kadın koleksiyonunun da Ekim’in ikinci yarısında mağazalarda yer alacağı müjdesini verdi.Üç oğlu ve eşiyle birlikte dört erkekle yaşadığını dile getiren Sabancı, çocuklarının arkadaşları da katılınca etrafında bir çok örnekle dolu olduğunu açıkladı. Hacı Sabancı ise, annesinin hep modayı yakından takip ettiğini dile getirirken küçükken bütün alışverilerini annem yapardı. Hala alışveriş yaparken anneme danıştığımız zamanlar oluyor diyerek annelerine moda konusundaki güvenlerini dile getirdi.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı, Benim tercihim genelde sade kıyafetlerden yana oluyor…

Hakan Sabancı ise erkek modasıyla ilgili düşüncelerini açık yüreklilikle ifade etti. “Erkek modası, son zamanlarda çok abartı, çok gösterişli ve bence biraz limitleri zorlayan yöne doğru gidiyor. Benim tercihim genelde sade kıyafetlerden yana oluyor. Siyah kot pantolon, siyah ve beyaz tişörtler ile siyah bir deri ceket her zaman dolabımda bulundururum. Üzerinde marka logosunun abartılı vurgulandığı tişörtleri asla giyemem.”

Arzu Sabancı, artık insanların en büyük esin kaynağının sosyal medya olduğunu dile getirdi…

Arzu Sabancı açıklamalarının devamında ise artık insanların en büyük esin kaynağının sosyal medya olduğunu dile getirdi. Sosyal medyada hayatının sadece göstermek istediği kısmını paylaştığını özel hayatının yine kapalı olduğunu, Tasarımlarını, gezilecekler yerleri, sergileri, önereceği film, kitap ya da müzikleri paylaştığını açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler