Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'in Cesur Elbisesi Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’in Cesur Elbisesi Sosyal Medyayı Salladı!

Meryem Uzerli geçtiğimiz gün düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katıldı. Geceye katılmak için seçtiği transparan elbise ise gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel oyuncu film festivalinden paylaştığı bir fotoğrafla Meryem Uzerli’nin cesur elbisesi sosyal medyayı salladı!

Aşkı Yeniden Buldu

Meryem Uzerli evlenmek üzere olduğu iddia edilen Bassel Alzaro’dan şaşırtıcı bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın nedeni hakkında bir açıklama yapmayan güzel oyuncu kısa süre sonra Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut ile birlikte görüntülenmiş ve ikili arlarında çıkan aşk iddialarını yalanlamamıştı. Bir süredir birlikte mutlu olan çift ilişkilerine gözlerden uzak şekilde sürdürmeye devam ediyorlar.

 Meryem Uzerli Evliliğe Yeşil Işık Yaktı!

Hamilelik İddialarını Yanıtladı

Sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, Meryem Uzerli’nin göbeği takipçilerinin gözünden kaçmamış ve güzel oyuncunun yeniden anne olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Meryem Uzerli ise o iddialara karşılık, göbeğinin hamilelik nedeniyle olmadığını açıkladı.

Meryem Uzerli’nin Cesur Elbisesi Sosyal Medyayı Salladı!

Geçtiğimiz gün 72.si düzenlenen Cannes Film Festivali’nde birçok ünlü isim de vardı. Geceye damgasını vuran isimlerden biri ise aşırı transparan elbisesiyle Meryem Uzerli oldu. Geceden fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Uzerli takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli Cesur Elbisesiyle Sosyal Medyayı Salladı!
Meryem Uzerli Cesur Elbisesiyle Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler