Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Evliliğe Yeşil Işık Yaktı!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Evliliğe Yeşil Işık Yaktı!

Meryem Uzerli evliliğe yeşil ışık yaktı! Başarılı ve güzel oyuncu Meryem Uzerli, en sonunda evliliğe yeşil ışık yakarak çok özel açıklamalarda bulundu. Artık 35 yaşında olduğunu ve hayatında bir kere evlense mutlu olacağını dile getiren güzel oyuncu, başka neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Meryem Uzerli’den Yeni İmaj

Meryem Uzerli evliliğe yeşil ışık yaktı!

Meryem Uzerli evliliğe yeşil ışık yaktı! Muhteşem Yüzyıl isimli diziyle hayatımıza girdiğinden beri büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Meryem Uzerli, çzel bir derginin bu ay kapağında yer aldı.

Son dönemde televizyon dizilerindense sinema filmlerine daha ağırlık veren Meryem Uzerli, özel hayatıyla ilgili uzun süredir sürdürdüğü sessizliği sonunda bozdu.

Meryem Uzerli
Meryem Uzerli

Meryem Uzerli kimdir?

Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum!

Aralık ayı kapağı olduğu özel bir dergiye çok samimi itiraflarda bulunan başarılı oyuncu, artık 35 yaşında olduğunu ve evlenmek istediğini belirterek şöyle devam etti:

“Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır, diye düşünüyorum. Elbette bunun bir zaman sınırı yok ama o güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim.”

İleride beraber olacağım kişi, şu an dünyanın başka bir yerinde yaşıyor!

Hayatında kimse olmadığını ifade eden Meryem Uzerli, sevdiği kişinin kızı Lara ile iyi bir iletişimde olması gerektiğini belirtti.

“Son yıllarda şunu keşfettim ki aslında biriyle tanıştıktan sonra biraz zaman geçince ilişki başlıyor” şeklinde ilişkiler hakkındaki fikirlerini ifade eden Uzerli, “İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor. Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Yaşamın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz.” dedi.

Evlilik zordu ama birlikte yaşamak istedim

Geçtiğimiz senelerde sosyete dünyasında çapkınlığı ile tanınan Can Ateş ile büyük bir aşk yaşayan Meryem Uzerli, bu ilişkiden bir kız çocuk sahibi olmuştu.

Meryem Uzerli hamile kaldıktan sonra,  çocuğu istemediğini belirten Can Ateş, Uzerli’nin kürtaj olmasını talep etmişti.

Meryem Uzerli ise Can Ateş ile yaşadığı bu sansasyonel aşkın ardından biten ilişkisi için şunları söylemişti:

Gecenin sonunda o evine, ben otelime…

“Başlangıçta bu adam bana güç verecek demiştim ama sonra enerjisi bitti. Bir yıl süren ilişkimizde ben her şeyimi ona verdim. Kendimi unuttum. Ama ne yazık ki yanlış adama aşık olmuşum.

Birden depresif, problemleri olan biriyle karşı karşıya kaldım. Hemşire tarafım çıktı ortaya. Üzüldüm ona. Bir sürü konuda yardım ettim. Evlilik zordu ama birlikte yaşamak istedim. Bir evim bile olmadı Türkiye’de.

Beraber yaşasaydık bu onun özgürlüğünü kısıtlayacaktı. Benimle gezmeyi seviyordu. Ama gecenin sonunda o evine ben otelime… Bu ilişkide sadece misafirdim. Her geçen ay daha mutsuz oldum. Ve bir gün geldi, bittim. Artık hiçbir şeyi taşıyamaz oldum.

Kendimi öldürüp kurtulmak istedim

Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde ödülü otel odamda yere attım. Delirmiş gibiydim. Her yerim kesildi. Can da yanımdaydı. Balkondan atlamak istedim, çünkü son çarem artık gitmekti. Kendimi öldürüp kurtulmak istedim”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler