Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Kıyafetlerini Satılığa Çıkarıyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Kıyafetlerini Satılığa Çıkarıyor

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı ile boşanmasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Şeyma Subaşı, evliyken taşındığı villadan taşınırken dolabındaki fazla kıyafetlerini de bir butikle anlaşarak satışa çıkarmaya karar verdi. Şeyma Subaşı’nın bu hareketinin ardından takipçileri “parası mı yetmiyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Şeyma Subaşı Küvet Pozuyla Ortalığı Salladı!

Şeyma Subaşı Kıyafetlerini Satılığa Çıkarıyor

Acun Ilıcalı ile olan mutlu ilişkisini 18 Eylül 2017’de nikah masasına taşıyan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yılın son aylarında ani bir kararla boşandı. Boşanma haberlerinden sonra hakkında çıkan birçok habere maruz kalan Şeyma Subaşı için iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Ayrılığın ardından Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Subaşı, kıyafetlerini bir butikte satışa çıkarmaya karar verdi.

Şeyma Subaşı’nın, Aşkını İtiraf Ettiği Paylaşımı Olay Oldu..

Acun Ilıcalı’dan aylık 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, yeni taşınacağı evde kıyafetlerini koyacak yer konusunda sıkıntı yaşayacağını takipçileriyle paylaştı. Kıyafetlerinin hepsini koyacak yer bulamayan Şeyma Subaşı satışa çıkarmaya karar verdiğini duyurdu. Instagram’dan 3 milyon takipçisine kıyafetlerini satacağı haberini veren Şeyma Subaşı, takipçileriyle buluşabilmek için kıyafetleri internet üzerinden satmak yerine Bebek’te bir butikle anlaşacağını söyledi.

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Türkiye’ye Mi Geliyor?

Neden İhtiyaç Sahiplerine Vermiyor?

Her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı’nın bu duyurusundan sonra bazı takipçileri giyim tarzını çok beğendiğini ancak fiyatlarının ucuz olmayacağının altını çizdi. Şubaşı’nın takipçilerinin bir kısmı ise neden ihtiyaç sahiplerine vermediğini, zaten paraya ihtiyacı olmadığını savundu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı Kıyafetlerini Satılığa Çıkarıyor
Şeyma Subaşı Kıyafetlerini Satılığa Çıkarıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler