Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Küvet Pozuyla Ortalığı Salladı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Küvet Pozuyla Ortalığı Salladı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla gündeme damgasını vuran Şeyma Subaşı cesur pozlarıyla adından söz sıkça söz bahsettiriyor. Eleştiri yağmurlarına aldırış etmeden Instagram hesabından geçtiğimiz gün bir fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı küvet pozuyla ortalığı salladı!

Takipçilerinden Sert Eleştiri

Şeyma Subaşı bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Sürekli yurt dışı tatillerinden, ya da gece mekanlarından hikayeler paylaşan Subaşı, takipçileri tarafından kızıyla yeteri kadar ilgilenmediği hakkında sert eleştirilere maruz kaldı.

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Şeyma Subaşı’nı Şaşırtan Sürpriz

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sık sık erkek arkadaşını görmek için yurt dışına ve onun çaldığı festivallere gidiyordu. Geçtiğimiz hafta ise bu kez Guido Senia bir sürpriz yaparak İstanbul’a geldi. Bu durum aynı zamanda, yazı Türkiye’de geçireceği söylenen Guido Senia hakkındaki iddialarında güçlenmesine neden oldu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı Küvet Pozuyla Ortalığı Salladı!

Sosyal medya hesabında küvetin içerisinde poz veren Şeyma Subaşı‘nın fotoğrafı bazı hayranları tarafından çok beğenilirken, bazı takipçileri tarafından da eleştiri yağmuruna tutuldu. “Nedir bu küvet modası anlamıyorum?”  şeklinde yorumlar alan fotoğrafı sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler