Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Canlı Yayında Demet Şener'e Sert Çıktı: Ben Olsam...

İlgili Postlar

Seda Akgül Canlı Yayında Demet Şener’e Sert Çıktı: Ben Olsam…

Seda Akgül’ün Çok Konuşulacak Dans Şovu İzle!

Seda Akgül, katıldığı canlı yayında magazin gündemine bomba gibi oturacak açıklamalarda bulundu. Sert ve dobra üslubu ile dikkatleri üzerine çeken ve zaman zaman magazin gündeminde anılan Seda Akgül’den Demet Şener’e olay sözler geldi. Seda Akgül hangi konuda Demet Şener’e kızdı? Detaylar haberimizde…

Demet Şener Bu Kez İbrahim Kutluay’ı Çok Kızdırdı!

Seda Akgül Canlı Yayında Demet Şener’e Sert Çıktı: Ben Olsam…

İbrahim Kutluay Kimdir?

Seda Akgül katıldığı bir programda nafaka konusuyla gündemde olan Demet Şener’e yüklendi. Akgül, boşandığı eşini nafakayı birkaç gün geç yatırdığı gerekçesiyle icra takibi başlatan Demet Şener’e sert sözler söyledi. Akgül, “5 milyon TL ile 4 katlı havuzlu villada yaşıyorsun. 9 çocukla mağarada kalmadın. Adam 2-3 gün geciktirmiş. Ödemesi gelmez, gecikir. Demet’in bu yaptığı adamdan hınç almak, göbek bağını koparmamak, etini kıvırmaktır.” şeklinde konuştu.

Demet Şener ile Cenk Küpeli Evleniyormu!

Yaşadığı aşk ile de gündeme gelen Demet Şener’in sevgilisi için konuşan Seda Akgül, konuyla alakalı,”Demet’in sevgilisinin yerinde olsam 1000 kere terk etmiştim onu. Demet Şener’i kaç kere işiyle andık. 2,5 senedir yok aldatılması yok boşanması. Güzel de yaşlanmadı. Çok kötü yaşlandı. Bir estetik, bir zayıflık. Demet idare edebileceği bir erkek bulmuş. Anladığım kadarıyla Cenk Bey’in Demet’e zaafı var. Ben olsam tahammül etmem. Çünkü bir erkek olarak hafifliyor.” sözleriyle sert çıktı.

Seda Akgül Kimdir?

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler