Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışını Ayırdı Mı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışını Ayırdı Mı?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin – Serenay Sarıkaya çiftinin ayrılık haberinden sonra Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın çifti içinde ayrılık iddiası ortaya atıldı. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ayrıldı mı? İkilinin ayrılmasında ki sebep Serenay Sarıkaya mı? Tüm detaylar haberimizde…

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin’in Peşinden Amerikaya Mı Gidiyor?

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışını Ayırdı Mı?

Geçtiğimiz günlerde romantik bir tatile çıkan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından da takipten çıkan çiftin ayrılığında ise bomba iddialar ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya’nın etkili olduğu konuşulmasının ardından, Çağatay Ulusoy’un kardeşinin Serenay Sarıkaya’yı takibe alması iddiaları güçlendiren detaylardan biri oldu.

Seranay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrılığının etkileri devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy tekrar mı görüşmeye başladı? Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya’nın ayrılık haberinden sonra başarılı oyuncunun fotoğrafını beğenmişti. Bu beğeni magazin gündeminde uzun zaman konuşulmasının ardından, Çağatay Ulusoy’un kardeşi, Duygu Sarışın’ı takipten çıkıp Serenay Sarıkaya’nın takip etmeye başlaması iki eski sevgilinin tekrar görüşmeye başladığı yönünde konular konuşulmaya başladı.

Kerem Bursin Kimdir?

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler