Ana SayfaÜnlülerÖzlem Yıldız: Aldığım Nafaka Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

İlgili Postlar

Özlem Yıldız: Aldığım Nafaka Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

Evliliği borçlar yüzünden biten Özlem Yıldız, yaşadıklarını yıllar sonra ağlayarak anlattı

Sunucu Özlem Yıldız, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda nafaka ile gündeme gelen ünlülerden yola çıkan Özlem Yıldız, kendi aldığı nafaka ücretini paylaştı. Özlem Yıldız ne kadar nafaka alıyor? İşte başarılı oyuncunun market alışverişime yetmiyor dediği rakam!

 Eski Eşi Gözaltına Alınan Özlem Yıldız Sessizliğini Bozdu!

Özlem Yıldız: Aldığım Nafaka Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

Özlem Yıldız Eski Eşinin Zor Gününde Onu Yalnız Bırakmadı!

Sunucu Özlem Yıldız, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda nafaka ile gündeme gelen ünlülerden yola çıkan Özlem Yıldız, kendi aldığı nafaka ücretini paylaştı. Eski eşi Sinan Serter’in ekonomik zorluk yaşadığını söyledi. Ekonomik zorluklar nedeniyle fazla nafaka almadığının altını çizen Özlem Yıldız ,”Bir çocuğum daha olsun isterdim. Demir’i doğumundan ancak bir hafta sonra görebildim.

Özlem Yıldız Silahlı Kavganın Ortasında Kaldı!

Boşanan ünlülerin aldıkları nafaka ile uzun zamanlar magazin gündeminde konuşulmakta. Dudak uçuklatan rakamlardan bahsedilen nafaka süreci her ünlü için değişiklik göstermekte. Başarılı sunucu Özlem Yıldız, eski eşi Sinan Serter’den almış olduğu nafaka ücretini paylaştı. Özlem Yıldız: “Aldığım nafaka bir haftalık market alışverişim bile değil, 500 TL alıyorum.” açıklamasını yaptı.

Özlem Yıldız Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler