Ana SayfaÜnlülerEski Eşi Gözaltına Alınan Özlem Yıldız Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Eski Eşi Gözaltına Alınan Özlem Yıldız Sessizliğini Bozdu!

Eski eşi gözaltına alınan Özlem Yıldız sessizliğini bozdu! Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde oğluyla tatil yapan eski eşi Sinan Serter’in gözaltına alınmasının ardından ilk defa konuştu. Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına özel konuşan Özlem Yıldız, çarpıcı ifadelerde bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Özlem Yıldız Eski Eşinin Zor Gününde Onu Yalnız Bırakmadı!

Eski eşi gözaltına alınan Özlem Yıldız sessizliğini bozdu!

Eski eşi gözaltına alınan Özlem Yıldız sessizliğini bozdu! Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde oğlu ile tatilde olduğu Uludağ’da eski eşi Sinan Serter’in gözaltına alınmasının ardından sessizliğini ilk defa bozdu.

Özlem Yıldız’ın eski eşi Sinan Serter oğlu Demir ile Uludağ’a tatile gitmesinin ardından Serter’in alacaklılarının şikayeti üzerine Uludağ’da jandarma ekipleri tarafından oğlunun yanında gözaltına alınmıştı. Haberi alan Özlem Yıldız, hemen oğlunun yanına gitmiş ve bu süreçte eski eşine destek olmuştu.

Yaşadığı sıkıntılı sürecin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına özel bir açıklama yapan Özlem Yıldız, geçtiğimiz hafta yaşadığı zor günleri anlatıp “Biz güçlü bir aileyiz” dedi.

İşte Özlem Yıldız’in anlattıklarından bazı satırbaşları…

Eski eşinin gözaltına alınmasının ardından Uludağ'a giden Özlem Yıldız'ın oldukça moralsiz olduğu dikkat çekmişti.
Eski eşinin gözaltına alınmasının ardından Uludağ’a giden Özlem Yıldız’ın oldukça moralsiz olduğu dikkat çekmişti.

Özlem Yıldız kimdir?

Allah düşmanımın başına vermesin

-Kurşun döktürdüm, hep dua okuyorum. Sinan’ın hayatı ve sıkıntılı bir süreç. Hep söylediğim bir şey var Allah düşmanımın başına vermesin.

Çok etkilendim çok üzüldüm ama hayat bizi sınavlarla test ediyor

-Bunlar ticaret hayatından herkesin başına geliyor. Biz aile olarak bundan çok etkilendik. Bunun benim eski eşimin olması bir şey değiştirmiyor, sonuçta çocuğumun babası. Hayatımın sonuna kadar da hep böyle kalacak. Çok etkilendim çok üzüldüm ama hayat bizi sınavlarla test ediyor. Biz güçlü bir aileyiz.

-Demir’in babası ile yaptığı üç günlük bir tatildi bu, ben Demir etkilenmesin diye 2 gün daha kaldım. Anne olmak çok büyük sorumluluk.

Bu konu hakkında ilk kez konuşuyorum artık kapansın

-Hayatta bu tip testlerden geçerken kendinizden önce hep evladınızı düşünüyorsunuz. Daha 11 yaşında ben bu olaydan etkilenmesin diye elimden gelen her şeyi yaptım. Bu konu hakkında ilk kez konuşuyorum artık kapansın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler