Ana SayfaÜnlülerEvliliği borçlar yüzünden biten Özlem Yıldız, yaşadıklarını yıllar sonra ağlayarak anlattı

İlgili Postlar

Evliliği borçlar yüzünden biten Özlem Yıldız, yaşadıklarını yıllar sonra ağlayarak anlattı

Evliliği borçlar yüzünden biten Özlem Yıldız, yaşadıklarını yıllar sonra ağlayarak anlattı… Sinan Serter ile evliliğini yıllar önce borçlar yüzünden bitiren Özlem Yıldız, o dönemde yaşadığı zorlukları canlı yayında anlattı. Yıldız, gözyaşlarına boğuldu. Özlem Yıldız, boşanma aşamasına gelene kadar ve boşanma sürecinde neler yaşadı? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın yakın dostu Özlem Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Özlem Yıldız’dan bomba açıklamalar

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, teve2 ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile yayınlanan programa konuk olarak katıldı. Programda samimi açıklamaları ile dikkat çeken Özlem Yıldız, Sinan Serter ile evliliğini bitirme aşamasına gelene kadar yaşadıklarını, borçlar yüzünden nasıl sıkıntılı dönemler yaşadığını ve boşanma aşamasını anlattı.

Özlem Yıldız kimdir?

Özlem Yıldız boşanmasını anlattı

Demet Akalın’ın şu sıralar Okan Kurt’un borçları yüzünden boşanması ile ilgili konuşan Özlem Yıldız, kendi boşanması ile ilgili konuştu. Özlem Yıldız’ın açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

Haciz olayı yaşanırken onunlaydım, kendimi onun yerine koydum ben o dönemi nasıl atlattım diye düşündüm bu tarz durumları yaşamayanlar bilmez. Dün gece hiç uyumadım. Onunla aynı şeyleri yaşadım. Ben o dönemi atlatırken neler yaşadığımı biliyorum. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ben 5,5-6 yıl direndim ama verilen kararı değiştirebildim mi? Hayır… Sonuç yine ‘Özlem para için boşandı’ oldu. Şu an yaşadıklarını biliyorum. Hissediyorum. Sonuna kadar onun yanında olmak istiyorum.

Kolay alınacak kararlar değil bunlar. Benim evliliğimde çok uzun bir süreçte bu kararı aldım. Yuvamı korumak için, evladım için direndim. Beni aşan rakamlar imza attım ama olması gerekdi…

Dün Demir’in doğum günün birlikte kutladık. O benim hala en iyi arkadaşım. Sinan çok iyi bir insan ama biz karı – koca olmayı beceremedik.

Dışarıdan bakan için çok kolay, yaşayan için çok zor bir durum.

Çocuğunuzun buna şahit olması çok kötü bir şey. Bunu bir anne ve bunu yaşamış bir kadın olarak söylüyorum. Çocuğumun okuldan gelmesine yarım saat vardı. Kapının önünde TIR’lar bekliyordu.

Sonra benim boyumu aşan borçların içine girdim. Yıllardır Akyarlar’da tatil yapıyorum. ‘Bu kız nasıl yapıyor’, tekneye biniyorum ‘Lüks yatlardan halk teknesine düştü’ diye haber yapıyorsunuz.

Yapmayın bunu ya!

Eskiden bira daha insanlar birbirine saygı duyuyordu. Artık biri düştüğünde alkışlar halşe geldik. Bunlar dışarıdan bakınca kolay yorumlanacak işler değil.

Üzerinden kaç yıl geçti, dün sanki onun yaşadıklarını yine ben yaşadım. Bütün gece uyumadım.

Ben kendimi rahatsız hissediyorum, Demet’e de söyledim. Sadece izleyenlere, yorum yapanlara, ellerini ovuşturanlarına söylüyorum.

Hira var ortada. Yılların birikimi bir anda gitsin, çocuğunun geleceği bir anda gitsin hiç kimse istemez.

5 yıl oldu evliliğimiz biteli, ne kadar borç ödedim bilmiyorum hep ödedim onu biliyorum. Evlenmeden önce evim ve arabam vardı onlar evliliğimiz içinde gitti.

Şu an kendime ait bir evim yok kirada oturuyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler