Ana SayfaÜnlülerSahnede bayılan Ziynet Sali hastalığını açıkladı

İlgili Postlar

Sahnede bayılan Ziynet Sali hastalığını açıkladı

Sahnede bayılan Ziynet Sali hastalığını açıkladı… Geçtiğimiz günlerde konseri sırasında sahnede bayılan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, hastalığının ne olduğunu açıkladı. Ziynet Sali hangi hastalığa yakalandı? Ziynet Sali’nin sağlık durumu nasıl? Neden sahnede bayıldı? Şimdi sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Sahnede Bayılan Ziynet Sali’den Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama!

Ziynet Sali sahnede bayıldı

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü’nde bu yıl 5.’si düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinliğinde sahne almıştı. Sevenleri ile bir araya gelen Sali, unutulmaz bir geceye imza attı. Konserin ilerleyen saatlerinde bir anda korkutan bir olay yaşandı. Ziynet Sali, şarkı söylediği anda aniden bayıldı.

Ziynet Sali Kimdir?

Ziynet Sali’nin bayılma açıklaması

Sahnede aniden bayılan ve sevenlerine korku dolu anlar yaşatan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, olay sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve “Dün Gece Beylikdüzü Belediyesi nin “Barış ve Sevgi” fest.nde sahne de kan şekerimin düşmesi sonucu kısa süreli baygınlık geçirdim. 20 dk içinde sağlıkcı arkadaşların müdahalesiyle kendime gelip tekrar sahneye çıktım. Orada bulunan tüm dinleyicilerimin sevenlerimin sevgisi ve yüksek enerjisiyle programımı bitirdim. Şu an bir yaramazlık yok. Gösterilen tüm ilgi alakaya ve mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim… Sağlıkla güzellikle kalın.” diye yazdı.

Gayet sağlıklıyım ve bomba gibiyim

Ziynet Sali, bayılması ile ilgili yeni bir açıklama yaptı ve “Gayet sağlıklıyım ve bomba gibiyim.” diye konuştu. Kan şekerinin düşmesi sonucu baygınlık geçirdiğini anlatan Ziynet Sali, “10 dakika sonra kendime geldim. Yedi yıl önce İzmir’de verdiğim konserde de aynı şeyi yaşamıştım.” dedi.

Ziynet Sali’nin hastalığı ne?

Hipoglisemi hastalığı olduğunu, dengesiz beslenme özelliği olduğunu ve bunun öğrencilik yıllarından kaldığını ifade den Ziynet Sali, “Hipoglisemi hastalığım var. Başka sağlık sorunum yok. Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Sahne öncesi yemeyi sevmiyorum. Her yediğimde rahatsız oluyorum ve şarkı söyleyemiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil, hafif şeyler tüketiyorum.” dedi.

Hipoglisemi nedir?

Hipoglisemi, kanda olağandan daha az şeker bulunması hastalığıdır. Bu hastalık, aşırı terlemeye, aşırı halsizliğe ve hafif baygınlığa neden olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler