Ana SayfaÜnlülerMurat Evgin'in müzikleri sınırları aştı, Avustralya'da!

İlgili Postlar

Murat Evgin’in müzikleri sınırları aştı, Avustralya’da!

Murat Evgin’in müzikleri sınırları aştı, Avustralya’da! Ünlü şarkıcı Murat Evgin’in müziklerini yaptığı Netflix dizisi, Avustralya’da yayınlanmaya başladı. Türkiye’de ve Amerika’da imzasını atan Murat Evgin, şimdi de Avustralya’da duyuluyor. Detaylar haberimizde…

Murat Evgin kimdir?

Murat Evgin’in müziklerini yaptığı “Myths & Monsters” Avustralya’da

Usta sanatçı Erol Evgin’in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, her geçen gün başarısına başarı eklemeye devam ediyor. Murat Evgin’in müziklerini yaptığı, Netflix Amerika’da yayınlanan dizisi “Myths & Monsters” Avustralya’da da yayınlanmaya başladı.

Sosyal medyada duyurdu

Murat Evgin, “Myths & Monsters” dizisinin Avustralya’da yayın yapan The History Channel’da da yayınlanmaya başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Murat Evgin’den teşekkür

Başarılı müzisyen Murat Evgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye’miz adına güzel şeyler oluyor.” dedi ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

İşte Murat Evgin’in o paylaşımı

Murat Evgin, müzik dünyasına adını altın harfler ile yazdırmış olan usta sanatçı Erol Evgin’in oğludur. Murat Evgin, tıpkı babası gibi müzik dünyasında büyük başarılara imzasını atıyor.

Erol Evgin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler