Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Caner Erkin'in ağladığı an duygulandırdı!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Caner Erkin’in ağladığı an duygulandırdı!

Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Caner Erkin’in ağladığı an duygulandırdı! Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen doğum anının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ovalı, paylaşımına eklediği duygusal not ile dikkat çekerken, ikinci defa baba olan Caner Erkin’in ağladığı anlar duygulandırdı. Detaylar haberimizde…

Şükran Ovalı Anne Oldu!

Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile geçtiğimiz yılın ilk günlerden yurt dışında dünya evine giren güzel oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde minik kızı Mihran’ı dünyaya getirdi. Ovalı, doğum fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isimlerin yalnız bırakmadığı Şükran Ovalı’nın heyecanı, yüzünden okunuyordu.

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı doğum paylaşımına eklediği not ile duygulandırdı

Doğum fotoğraflarını paylaşan Şükran Ovalı, paylaşımına eklediği not ile de dikkat çekti. Ovalı, paylaşımına şu notu yazdı: Benim en kıymetli günüm, başta canım doktorum @drardalembet öyle özelsiniz ki benim için.. Her korktuğumda güven veren tavrınız, gülümsemeniz, desteğiniz için minnettarım ve canım hemşiremiz @yesimnefes eliniz hep omzumdaydı… Ne diyeyim iyi ki varsınız ..Hastaneyi güzelleştiren kadın, ufuk abla ve tüm hemşireler bana çooook yardımcı olan @bebegiminyolarkadasi .. Hepinize çok teşekkürler ve bu güzel fotoğrafları çeken @ciseren’e çok çooook teşekkürler. Anestezi doktorum siz ne özel bir insansınız .. Ve canım Dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız:) iyi ki sırtımı size dayadım !! Arkamdan el sallayışınız… Benimle gülüp benimle ağlamanız .. Benden daha heyecanlı dostlarım vardı mesala :)) Şanslıyım şükür. İyi dostlar biriktirdim.. hepinize tek tek teşekkür ederim bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız .. Canımız @mujdearkarakas sen olmasaydın eksiktim.. Eksik kalırdı her şey.. Torununu kucaklayışın ve desteğin için çok teşekkürler bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar, size de teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu, çilli sende yanımızdaydın .. ve ve benim canım eşim, yol arkadaşım, seni öyle çok seviyorum ki kelimeler yetmez… elimi hiiiç bırakma Caner.” notunu yazdı.

Caner Erkin kimdir?

Caner Erkin bebeğini görünce ağladı

Şükran Ovalı’nın paylaşımlarından en dikkat çekici olanı, ikinci defa baba olan Caner Erkin’in minik kızını gördüğü ilk an gözyaşları içinde bakışı oldu.

İşte Şükran Ovalı’nın doğum fotoğrafları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler