Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen kızların babasından yeni açıklamalar

İlgili Postlar

Nihat Doğan’ın alıkoyduğu iddia edilen kızların babasından yeni açıklamalar

Nihat Doğan’ın alıkoyduğu iddia edilen kızların babasından yeni açıklamalar geldi. Yaşları 18’in altında olan iki kız çocuğunun babası, Nihat Doğan hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan bu açıklamalara ne yanıt verecek? Detaylar haberimizde…

Kız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan Beyaz TV’den kovuldu!

Nihat Doğan hakkında inanılmaz iddialar

Türkücü Nihat Doğan hakkında gündeme gelen iddialar şaşkınlık yarattı. Doğan’ın iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken, iddia edilen kız çocuklarının annesi “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” diye konuştu ve Doğan’dan şikayetçi oldu.

Nihat Doğan kimdir?

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir

Nihat Doğan, hakkında iddiaları kabul etmedi ve “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım. 15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” dedi.

Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu

Ancak, Nihat Doğan’ın iddiaları yalanlamasının ardından iddiaya konu olan iki kız çocuğunun babaları yeni açıklamalarda bulundu. Baba, Nihat Doğan hakkında yaptığı yeni açıklamalarda “Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan’ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu.” diye konuştu.

Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak

Nihat Doğan’ın kızlarına farklı yaklaşımları olup olamayacağı sorusuna yanıt veren baba “Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler