Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, boşandığı Okan Kurt'u tamamen sildi

İlgili Postlar

Demet Akalın, boşandığı Okan Kurt’u tamamen sildi

Demet Akalın, boşandığı Okan Kurt’u tamamen sildi. Dün, sürpriz şekilde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt, tüm bağlarını kopardı. Demet Akalın, boşanma kararı alması ile birlikte, altı yıllık eşi Okan Kurt’u tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Altı yıllık evlilik, haciz sorunları nedeni ile sadece on dakikada sona erdi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi

Demet Akalın’ı yıkan haciz

Demet Akalın, dün eşi Okan Kurt’un ve ailesinin borçları yüzünden haciz şoku yaşadı. Evine gelen haciz memurları ile neye uğradığını şaşıran Demet Akalın’ın evindeki eşyalar, eşi Okan Kurt’un borçları nedeni ile haczedildi. Haciz işlemi saatler dürdü. Haczi, gözyaşları içinde izleyen Akalın’ın evinden, tablolar, televizyonlar, klimalar ve koltuk takımları haczedildi. Demet Akalın’ın haczedilen eşyaları, işlemlerin ardından kamyona yüklenerek taşındı. Okan Kurt ve ailesinin bankalara ve piyasaya olan 150 milyon lirayı geçen borcu olduğu duyuldu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın soluğu adliyede aldı

Haciz işlemlerinin ertesi günü boşanma kararı alarak Beykoz Adliyesi’ne giden Akalın, tek celsede boşandı. Demet Akalın, altı yıllık eşi ve kızının babası Okan Kurt’tan tek celsede boşandı. Boşanma davasında, Demet Akalın ve Okan Kurt’un ortak çocukları Hira’nın velayeti anne Demet Akalın’a verilirken, Demet Akalın ya da Okan Kurt karşılıklı olarak birbirlerinden nafaka ya da tazminat talep etmedi. Demet Akalın ve Okan Kurt’un altı yıllık evlilikleri, haciz sorunları nedeni ile sadece on dakikada sona erdi.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalı Okan Kurt’u her yerden sildi

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının yankıları sosyal medyada devam ederken, Akalın boşanma kararı ile birlikte hemen hamlesini gerçekleştirdi. Demet Akalın, tüm sosyal medya hesaplarından boşandığı eşi Okan Kurt’u sildi. Bununla da kalmayan ünlü şarkıcı, Okan Kurt ile birlikte olduğu tüm fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından sildi. Ayrıca, boşanma kararı alan ve hemen uygulayan Demet Akalın, Okan Kurt ile evliyken kullandığı ‘Kurt’ soyadını da sosyal medya hesaplarından sildi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt’un altı yıllık evlilikleri tek celsede bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler