Ana SayfaÜnlülerKız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan Beyaz TV'den kovuldu!

İlgili Postlar

Kız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan Beyaz TV’den kovuldu!

Kız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan Beyaz TV’den kovuldu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sanatçı Onur Akay, Nihat Doğan’ın Beyaz TV ekranlarında yorumculuk yaptığı programdaki işine son verildiğini iddia etti. Nihat Doğan’ın, iki kız çocuğunu alıkoyma iddialarının ardından kanaldaki işine son verildiği iddiaları doğru mu? Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’dan gözaltı ve alıkoyma iddiaları hakkında ilk açıklama

Nihat Doğan hakkında alıkoyma iddiaları

Ünlü türkücü Nihat Doğan, önceki gün iki kız çocuğunu harçlık verme bahanesi ile evinde alıkoyduğu iddiası ile gözaltına alındığı iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların odağında olan 18 yaşın altındaki iki kız çocuğunun babası yaptığı açıklamada “Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan’ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu.” şeklinde ifadeler kullandı.

Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan çok önemli bir simgedir

Nihat Doğan, sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında hakkındaki iddialara yanıt verdi ve “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım. 15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” diye konuşmuştu.

Nihat Doğan Beyaz TV’den gönderildi

Nihat Doğan’ın hakkında çıkan iddialardan dolayı Beyaz TV’deki işine son verildiği iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Nihat Doğan’ın kanaldaki görevine son verildiği iddia edildi. İddianın sahibi, sanatçı Onur Akay oldu. Akay, “Ve Beyaz TV, Nihat Doğan’ın “Söylemezsem Olmaz” programındaki yorumculuğuna son verdi…” şeklinde açıklaması ile Nihat Doğan’ın Beyaz TV kanalındaki işine son verildiğini iddia etti.

Nihat Doğan’a sevgilisi sahip çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler