Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'a sevgilisi sahip çıktı

İlgili Postlar

Nihat Doğan’a sevgilisi sahip çıktı

Nihat Doğan’a sevgilisi sahip çıktı… Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın yaşları 18’in altında iki çocuğu alıkoyduğu ve ailelerin yaptığı şikayet neticesinde gözaltına alındığı haberleri gündemde bomba etkisi yaratırken, Doğan’ın sevgilisi Birsen Bekgöz, ünlü türkücüye sahip çıktı. Birsen Bekgöz, Nihat Doğan’ı desteklediği bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’ın Menejeriden Yeni Açıklama Geldi!

Nihat Doğan hakkında alıkoyma iddiası

Ünlü türkücü Nihat Doğan, dün bomba bir iddia ile gündeme geldi. Nihat Doğan’ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiası ile önceki gün ifade verdiği iddia edildi. Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmış.

Nihat Doğan kimdir?

İfade verdi, serbest bırakıldı iddiası

Nihat Doğan’ın alıkoyduğu iddia edilen iki kız çocuğunun ailesinin iddiasına göre, Nihat Doğan çocukları evine davet ederek harçlık vermeye çalıştı. Kanal D habere konuşan anne, ‘Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” dedi ve şikayette bulundu. Ailenin şikayeti üzerine, aile ve polis ekiplerinin Nihat Doğan’ın evine gittiği, ancak Doğan’a ulaşılamadığı iddia edildi. İki kız ve aileleri Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Doğan’ın, ilerleyen saatlerde polis merkezinde ifade verdiği ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı iddia edildi.

Dürüstlüğünü sevdim, korkusuz olmanı; evladımı evladın gibi görmeni sevdim

Gündemde bomba etkisi yaratan olayın ardından gözler Birsen Bekgöz’e çevrilmişti. Nihat Doğan ile Survivor’da tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bekgöz, sevgilisine sahip çıktı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Dürüstlüğünü sevdim, korkusuz olmanı; evladımı evladın gibi görmeni sevdim. Yalansız dolansız, net oluşunu; adam gibi adam olmanı sevdim. Kuyunu kazmak isteyenler var ya, Allah’ın izniyle kendi kuyularına elbet düşeceklerdir. Bu dünya yalan dünya derler ya; merak etme var bunun ucunda öbür dünya.

Survivor Birsen Bekgöz kimdir?

Nihat Doğan’ın menajeri, olayı şu şekilde anlattı: Olay şöyle, Nihat Bey’in evi caddeye bakan bir yerde. Orada da öğrenciler geliyor. Sigara içmeye geliyorlar bunlar. Görmüşler Nihat Bey’i işte resim çekilme olayı. İçeri girmişler güvenliğe söylemişler. ‘Nihat abinin yanına gideceğiz’ Orada öğrenciler geliyor kızlı erkekli geliyor Survivor’dan dolayı. Çıkmışlar resim çekmişler Ondan sonra biri de Nihat Doğan’ın olduğunu söylemiş babasına. Babası da gitmiş polis karakoluna. ‘Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu’ demiş. Halbuki olayın içeri resim çekip gitmişler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler