Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'dan gözaltı ve alıkoyma iddiaları hakkında ilk açıklama

İlgili Postlar

Nihat Doğan’dan gözaltı ve alıkoyma iddiaları hakkında ilk açıklama

Nihat Doğan’dan gözaltı ve alıkoyma iddiaları hakkında ilk açıklama geldi. İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiaları ve konu hakkında gözaltına alındığı iddiaları ile gündemi derinden sarsan Nihat Doğan, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Nihat Doğan, iddialar hakkında neler dedi? Nihat Doğan, hakkındaki iddiaları kabul etti mi? Nihat Doğan’ın açıklamaları haberimizde…

Nihat Doğan’a sevgilisi sahip çıktı

Nihat Doğan hakkında kız çocuklarını alıkoyma iddiası

Ünlü türkücü Nihat Doğan, dün akşam saatlerinde inanılmaz bir iddia ile gündeme geldi. Doğan’ın, yaşları 11 ve 16 olan iki kız çocuğunuharçlık vererek alıkoyduğu iddia edildi. Kız çocuklarının annesinin, “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti? Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” diyerek şikayette bulunduğu iddia edildi.

Nihat Doğan kimdir?

Bunlar aslı astarı olmayan iddialar

Nihat Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş, iddialar hakkında “Bunlar aslı astarı olmayan iddialar. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok.” açıklamasını yaptı.

‘Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu’ demiş

Nihat Doğan’ın menejeri Sercan Eriş ise, iddialar hakkında “Olay şöyle, Nihat Bey’in evi caddeye bakan bir yerde. Orada da öğrenciler geliyor. Sigara içmeye geliyorlar bunlar. Görmüşler Nihat Bey’i işte resim çekilme olayı. İçeri girmişler güvenliğe söylemişler. ‘Nihat abinin yanına gideceğiz’ Orada öğrenciler geliyor kızlı erkekli geliyor Survivor’dan dolayı. Çıkmışlar resim çekmişler. Ondan sonra biri de Nihat Doğan’ın olduğunu söylemiş babasına. Babası da gitmiş polis karakoluna. ‘Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu’ demiş. Halbuki olayın içeri resim çekip gitmişler.” şeklinde konuştu.

Nihat Doğan iddialar ile ilgili açıklama yaptı

Gözler Nihat Doğan’a çevrilmişken, beklenen açıklama sonunda geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programın canlı yayınında açıklama yapan Doğan, “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler