Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın 'formalite boşanma' iddialarına yanıt verdi

İlgili Postlar

Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi

Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi… Ünlü şarkıcı Demet Akalın, altı yıllık eşi ve kızının babası Okan Kurt ile dün sürpriz şekilde boşandı. Boşanmanın altında yatan nedenler merak edilirken, ortaya ünlü çiftin formalite icabı boşandığı iddiaları atıldı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un, haciz sorunu nedeni ile formalite icabı boşandıkları iddia edildi. Demet Akalın ve Okan Kurt, gerçekten formalite icabı mı boşandı? Yoksa büyük aşk sona mı erdi? Demet Akalın, iddialara yanıt verdi. İşte detaylar…

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanması formaliteden mi?

Demet Akalın’a haciz şoku

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, Okan Kurt ile birlikte yaşadıkları evine haciz geldi. Önceki gün gerçekleşen haciz işlemi ile Demet Akalın’ın evindeki birçok eşya haczedildi ve kamyonlara konularak yeddi emine götürüldü. Akalın, evine gelen haciz memurlarının işlemlerini gözyaşları içinde izledi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması

Evindeki eşyalar haczedilen Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile boşanma kararı aldı. Haciz işleminin ertesi günü adliyede soluğu alan ünlü çift, boşandı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un altı yıllık evlilikleri, sadece on dakikada sona erdi. Anlaşmalı olarak gerçekleşen boşanmada, Demet Akalın ve Okan Kurt’un ortak kızları Hira’nın velayeti anne Demet Akalın’a verildi. Akalın ve Kurt, karşılıklı olarak birbirlerinden nafaka ya da tazminat talebinde bulunmadı.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın’dan formalite boşanma açıklaması

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin boşanma haberlerinin duyulmasının ardından gündeme formalite iddiaları geldi. Okan Kurt ve Demet Akalın çiftinin, hacizden korunmak için formalite icabı boşandıkları iddia edildi. Demet Akalın, iddiaların ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kızımın odasını bile almayı düşündüler!

Ata Benli, Twitter’da “Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor.” şeklinde bir paylaşım yaparak Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının formalite icabı olmadığını yazdı. Akalın, Ata Benli’nin gönderisine “Herkes her şeyi düşünebilir sıkıntı yok bana sevenlerimin duası yeter” ve “Abisinin (Okan Kurt’un abisi) homeofisiymiş benim evim!!! Pes artık kızımın odasını bile almayı düşündüler!!! Ne diyelim.” şeklinde yorum yaptı. Akalın, bu yorumları ile formalite icabı evlilik iddialarını yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler