Ana SayfaÜnlülerKeşke Hiç Büyümeseydik Oyuncuları

İlgili Postlar

Keşke Hiç Büyümeseydik Oyuncuları

Yapımcılığını Birol Güven olan 30 yıllık gibi uzun bir zaman diliminin konu alındığı aile dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik ilk bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü sonrasında Keşke Hiç Büyümeseydik’in oyuncularının kim olduğu ve dizinin konusu izleyiciler tarafında merak uyandırdı. 9 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü Show TV ekranlarında yer alan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin kadrosunda yer alan oyuncular ve bu oyuncuların isimleri merak edilmeye başlandı. Keşke Hiç Büyümeseydik oyuncuları kimlerdir? Keşke Hiç Büyümeseydik Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını ve gençlik bunalımlarının yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesnii izleyicileriyle buluşturan Keşke Hiç Büyümeseydik’in kadrosunda çok sayıda usta oyuncu yer alıyor. İşte, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi oyuncuları ve konusu…

MinT Prodüksiyon’un yeni dizisi Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği Keşke Hiç Büyümeseydik’in senarist koltğunda Birol Güven, Murat Aras ve Eray Yasin Işık birlikte yer alıyorlar. Keşke Hiç Büyümeseydik yönetmeni Mustafa Uğur Yağcıoğlu; oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi isimler dikkat çekiyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik Konusu

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

Keşke Hiç Büyümeseydik Oyuncu Kadrosu

Hulusi Hındırı (Ege Aydan)

Ege Aydan kimdir?

Serpil Ulukış (Burcu Kara)

Burcu Kara kimdir?

Mukaddes Hındırı (Açelya Akkoyun)

Açelya Akkoyun Kimdir

Açelya Akkoyun kimdir?

Sadık Hındırı (Murat Kılıç)

Murat Kılıç kimdir

Murat Kılıç kimdir?

Ufuk Hındırı (Deniz Celiloğlu)

Deniz Celiloğlu kimdir

Deniz Celiloğlu kimdir?

Necati Hındırı (İrfan Kangı)

İrfan Kangı Kimdir

İrfan Kangı kimdir?

Şennur Hındırı (Demet Gül)

Demet Gül kimdir?

Ferdi Ulukış (Arda Esen)

Arda Esen kimdir

Arda Esen kimdir?

Pakize (Zeynep Anacan)

Zeynep Anacan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler