Ana SayfaKimdirDemet Gül Kimdir?

İlgili Postlar

Demet Gül Kimdir?

Demet Gül Kimdir?

Ulan İstanbul dizisinde “Maşuka” karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Demet Gül kimdir? Hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Demet Gül’ün Hayatı ve Kariyeri

Demet Gül, 19 Nisan 1982 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Demet Gül, iki çocuklu ailenin ilk çocuğudur. Asıl adı Demet Büyükkol’dur. Gurbetçi oyunculardan biri olan Demet Gül’ü boyu 1.63 cm, kilosu ise 60’tır. Gözleri kahverengi saçları ise kızıl olan Demet Gül koç burcu olarak bilinir.Demet Gül, Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunudur.

Demet Gül’ün oyunculuk kariyeri ise “Almanya’ya Hoş Geldiniz” filmde rol alarak başlamıştır. Daha çok ilerlemek isteyen Demet Gül, farklı projelerde de yer almak için çok çabaladı. 2014 yılında Ömer Faruk Sorak‘ın “Sekiz Saniye” adlı filminde oynayan Demet Gül için 2014 yılı oldukça uğurlu gelmiştir. Demet Gül yine 2014 yılında “Ulan İstanbul” adlı dizide “Maşuka” karakteriyle sevenleriyle buluştu. Güzel oyuncunun kariyeri bu diziyle dahada paylamış ve herkes tarafından oldukça sevilmiştir.

2016 yılında yapımcılığını Necati Akpınar‘ın yaptığı, senaryosunu İbrahim Büyükak ile Zeynep Koçak‘ın birlikte yazdığı “Küçük Esnaf” adlı sinema filminde rol alarak kariyerine hızlı bir şekilde devam etmiştir.  2016 yılında “Müthiş Bir Film” filminde rol aldı. Demet Gül, yine 2016 yılında “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizide rol aldı. Dizide olan aksanı ve sempatik tavırları herkes tarafından oldukça sevildi ve takdir aldı.

Yer Aldığı Projeler

2016 – Vergesst mich nicht
2016 – Müthiş Bir Film
2016 – Küçük Esnaf
2016 – Aşk Laftan Anlamaz
2015 – Eğlendirme Dairesi
2014 – Ulan İstanbul
2014 – A Quintet
2014 – 8 Saniye
2013 – Einmal Hans mit scharfer Sobe
2011 – Almanya’ya Hoşgeldiniz

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler