Ana SayfaKimdirZeynep Anacan Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Anacan Kimdir?

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Zeynep Anacan kimdir? İşte oyuncuyla ilgili bilinmeyenler.

Nefes Nefese projesiyle yaz döneminde ekranlara gelmeye hazırlanan Zeynep Anacan, bu konuda büyük bir merak yaratmış durumda. Tiyatro, dizi ve filmleriyle ünlenen Zeynep Anacan yeni dizisinde sergileyeceği performans ile yakın mercekte olacak.


Bugün Doğan Ünlüler

Zeynep Anacan Kaç Doğumlu, Aslen Nereli?

İstanbul’da doğan oyuncu 1989 doğumlu. Ekranların genç oyuncularından birisi olan oyuncu, yurt dışında geçirdiği sürelerde kendini bu alanda geliştirdiği gibi geleceğin önemli oyuncuları arasında gösteriliyor.

Zeynep Anacan Eğitim Yılları

ALEV’de aldığı lise eğitimi sonrasında oyunculuk alanında kendini geliştirmek isteyen Zeynep Anacan, bunun için Akademi Kenter’e dahil oldu. Burada geçen bir yılın ardından oyunculuk alanında iyi bir temel alan Zeynep Anacan, sonrasında ise üniversiteye geçiş yaptı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak burada eğitime başlayan başarılı oyuncu, yurtdışında önemli merkezlerde aldığı eğitim sayesinde kariyerini geliştirdi. Oyuncu London Middlesex University Theatre Arts, Mimar Sinan Üniversitesi Skinner Releasing Technique, Royal Academy of Dramatic Arts, London Cloak and Dagger Acting gibi farklı projelerde yer aldı.

Mezuniyet sonrasında ise oyuncu tiyatro ile başladığı kariyerine farklı projelerle devam etti. İstanbul Devlet Tiyatrosu’na dahil olan oyuncu, burayla sınırlı kalmazken farklı tiyatro topluluklarında yer aldı.

Zeynep Anacan Dizi ve Sinema Projeleri

Oyuncunun yer aldığı dizi ve projeler ise şöyle;

2018 Nefes Nefese

2016 Tatlı intikam

2014 Galip Derviş

2014 Derviş Lunaparka Gidiyor

2013 Yabancı

2013 Arkadaşlar Arasında

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler