Ana SayfaKimdirPınar Erincin Kimdir?

İlgili Postlar

Pınar Erincin Kimdir?

Küçük yaştan itibaren oyunculuk alanına yönelen ve kendini bu alanda geliştirmek adına eğitim almaya başlayan Pınar Erincin kimdir? İşte oyuncu ile ilgili bilinmeyenler.

Son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Pınar Erincin, Türkiye’nin tanınan isimlerinden birisi olan Vedat Erincin’in kızı. Babası gibi kendini tiyatroya ve oyunculuğa veren Pınar Erincin, kısa süre içerisinde kendini bu alanda kanıtlamayı başardı.


Bugün Doğan Ünlüler

Pınar Erincin Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Pınar Erincin, Almanya’da dünyaya geldi.  Hayatının bir bölümünde Almanya’da yaşayan ve burada eğitim alan Erincin, sık sık Türkiye’ye de geldi.  18 Şubat 1983 yılında doğan ünlü isim, 35 yaşında.

Pınar Erincin Eğitim Yılları

Babasının tiyatroya ilgi duyması ve tiyatro kurması, küçük yaşlardan itibaren Pınar Erincin’in sahne ile tanışmasını sağladı. 6 yaşından itibaren sahnelerde yer alan oyuncu, farklı alanlara bir dönemlerde yönelmiş olsa da yeniden oyunculuğa dönüş yaptı. İlk profesyonel oyunculuk deneyimi ise 13 yaşında oldu.

Pınar Erincin Dizi ve Filmleri

Almanya’nın sevilen dizilerinden birisi olan Kobra Takibi gibi önemi yapımlarda yer alan Pınar Erincin, Almanya’da bulunduğu süre boyunca projelerde genellikle genç Türk kızı rolünü canlandırdı. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı projeler ise şöyle;

Paramparça 2014

Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir 2009

Güldünya 2009

Evet, ich will! 2009

Nisan Balığı 2008

Dilekler Zamanı 2005

Koru Kendini 2004

Durduramadım

Oyuncu son olarak ise bu yaz döneminde başlayacak Nefes Nefese adlı dizide yer alacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler