Ana SayfaKimdirHülya Duyar Kimdir?

İlgili Postlar

Hülya Duyar Kimdir?

Yer aldığı dizilerle adından söz ettiren Hülya Duyar kimdir, hangi yıl doğru ve hangi projelerde yer aldı? İşte detaylar.

Tiyatro asıllı olan ve kısa süre içerisinde pek çok projede yer alan Hülya Duyar, son olarak Nefes Nefese dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. (2018) Oyunculuk dönemi öncesinde sahnelerde yine yer alan Hülya Duyar, başlangıç aşamasında makyaj sanatçısı ve kuaför olarak görev aldı. Erken dönemlerde daha çok sahnenin arkasındaki kahramanlardan birisi olarak yer alan Hülya Duyar, daha sonrasında keşfedilerek sahne önünde yer almaya başladı. Performansı ile kısa süre içerisinde beğeni toplayan oyuncu, şu sıralarda TV dizisiyle ekranlara gelecek.


Bugün Doğan Ünlüler

Hülya Duyar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Hülya Duyar 1970 doğumlu. Aslen Sivaslı olan oyuncu burada doğduktan sonra Almanya’ya gitmiş ve hayatının büyük bir bölümünü burada geçirmiştir.

Hülya Duyar’ın Yer Aldığı Projeler Hangisi?

Hülya Duyar Nefes Nefese dizisi öncesinde televizyonda ekranlara gelen önemli projelerin kadrosunda yer aldı. Evlat Kokusu ve Fazilet Hanım’ın Kızları gibi dizilerin yanı sıra oyuncu Deliha filminde de beyazperdede yer almayı başardı. Kısa süre içerisinde farklı projelerde yer alan oyuncunun yeni dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor. Hülya Duyar’ın yer aldığı önemli projeler ise şöyle;

Günlük

Süperseks

Janjan

Made in Europe

Bir Bulut Olsam

Evet

Gönülçelen

Zenne

Mutluluk

Karagül

Deliha

Kuzu

Evlat Kokusu

Fazilet Hanım ve Kızları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler