Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt'un boşanması formaliteden mi?

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanması formaliteden mi?

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanması formaliteden mi? Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve altı yıllık eşi Okan Kurt’un boşanma haberleri gündeme bomba gibi düşerken, boşanmanın ardında yatan farklı nedenler olabileceği düşünülmeye başlandı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin, haciz sorunlarından dolayı boşanma kararı aldıkları gündeme gelirken, boşanmanın formalite icabı olduğu da iddia edildi. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin boşanması formaliteden mi? Ünlü çiftin altı yıllık evliliği neden bir anda sona erdi? Boşanmanın altında yatan nedenler neler? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt’tan adliye önünde ilk açıklama

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, son dönemlerde Okan Kurt ve ailesinin sahibi oldukları şirketin piyasaya ve bankalara olan yüksek mebladaki borçlarından dolayı sıkıntılı günler yaşamaya başlamıştı. Borçlardan dolayı ciddi sorunlar yaşayan Demet Akalın ve Okan Kurt çift, son olarak haciz şoku ile karşı karşıya kaldı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin birlikte oturdukları villaya dün haciz işlemi uygulandı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin birçok eşyası haciz işlemi ile kamyona yüklenerek götürüldü.

Demet Akalın kimdir?

Altı yıllık evlilik sadece on dakikada sona erdi

Demet Akalın, dün saatler süren haciz işleminin ardından gözyaşlarına boğuldu ve Okan Kurt ile boşanma kararı aldı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, bugün saat 16:00 sularında Beykoz Adliyesi’nde gerçekleşen boşanma davası ile evliliklerini noktaladı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin, altı yıllık evlilikleri sadece on dakika süren anlaşmalı boşanma davası ile sona erdi. Ünlü çiftin ortak kızları Hira’nın velayeti annesi Demet Akalın’a verilirken, tarafları birbirlerinden nafaka ya da tazminat talebinde bulunmadı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, ayrı ayrı geldikleri adliyeden ayrı ayrı ayrıldı.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt formaliteden mi boşandı?

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin boşanma davası gündemde şok etkisi yaratırken, boşanmanın perde arkası merak edilmeye başlandı. herkes, boşanmanın nedeninin Okan Kurt’un aile şirketinin borçlarından dolayı evine gelen hacizden dolayı boşanmanın gerçekleştiğini düşünürken, farklı bir iddia gündeme geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin, hacizden korunmak adına formalite icabı boşandığını, ancak birbirlerinden ayrılmadıkları iddia edildi. Demet Akalın, adliye çıkışında gelen bu soruya “Yok” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler