Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ile boşanan Okan Kurt'tan adliye önünde ilk açıklama

İlgili Postlar

Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt’tan adliye önünde ilk açıklama

Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt’tan adliye önünde ilk açıklama geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt’un evliliği, geçtiğimiz saatlerde sona erdi. Sürpriz şekilde gelişen boşanma davasının ardından taraflardan gelecek açıklama beklenirken, ilk açıklama Okan Kurt’tan geldi. Okan Kurt, boşanma hakkında neler söyledi? Boşanmanın perde arkasında yatan gerçekler neler? Okan Kurt’un boşanma açıklamasında hangi ifadeler yer aldı? Okan Kurt’un boşanma sonrası ilk açıklaması ve boşanma davasının detayları haberimizde…

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası

Demet Akalın ve Okan Kurt’un haciz sorunu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, altı yıllık eşi ve kızı Hira’nın babası Okan Kurt ile geçtiğimiz saatlerde boşandı. Ünlü çift, Okan Kurt’un yönetim kurulu üyesi olduğu Martaş Lojistik’in piyasaya ve bankalara olan 150 milyon liralık borcu nedeni ile zor günler yaşıyordu. Bir süredir haciz sorunları ile boğuşan çiftin altı yıllık evliliği, dün çiftin evindeki eşyaların haczedilmesinin ardından noktalandı.

Demet Akalın kimdir?

‘Üstesinden geleceğiz’ demişti

Demet Akalın’ın, Beykoz’da bulunan 18 milyon TL değerindeki villasına Ağustos 2017 tarihinde yine haciz gelmişti. Ancak, işlemler durdurulmuştu. Okan Kurt, Temmuz 2018’de yine zor duruma girmişti. Ancak, “Borcumu ödeyeceğim.” şeklinde açıklama yapmıştı. Demet Akalın da ”Kötü günler geçirdik. Üstesinden geleceğiz. ‘Dayanamıyorum’ dediğim zamanlar oldu. Eşimi seviyorum. Ona maddi yardımda bulunmadım. Öyle büyük rakamları ödeyemem. demişti. Durum, beklediği gibi gelişmedi ve dün Demet Akalın ile birlikte oturdukları villaya haciz geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt’un evindeki eşyalar haczedildi. ”Okan ile mal varlıklarımız ayrı. Her şeyim kızım Hira’ya kalacak” diyen Demet Akalın’ın, eşyaları haczedildi.

Okan Kurt kimdir?

Ayrı ayrı gelip, ayrı ayrı gittiler

Haciz olayının ardından Demet Akalın ve Okan Kurt çifti boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz saatlerde boşanan ünlü çift, adliyeye ayrı ayrı geldi, ayrı ayrı ayrıldı.

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanması formalite mi?

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Demet Akalın, sadece muhabirlerin ”Formalite bir boşanma mı?” sorusuna ”Yok” yanıtını verdi.

Okan Kurt’tan boşanma açıklaması

Okan Kurt ise, adliye çıkışında basın mensuplarının ”Hayırlı olsun” sözlerine ”Böyle şeyin hayırlısı mı olur!” yanıtını verdi. Boşanmayı talep edenin ilk kendisi olduğu dedikoduları hakkında açıklama yapan Kurt, “Boşanmayı ilk ben talep etmedim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler