Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası… Geçtiğimiz saatlerde boşanma davası sonuçlanan ve altı yıllık evlilikleri dakikalar içerisinde sona eren Demet Akalın ve Okan Kurt, geçirdikleri zor günlerde boşanarak çıktı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un evliliğinin bitmesindeki etkenler neler? Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının altında yatan nedenler neler? Boşanmanın perde arkasında neler yatıyor? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın İle Okan Kurt Boşandılar!

Demet Akalın ve Okan Kurt’un evinde haciz

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, son dönemlerde Okan Kurt ve ailesinin sahibi oldukları şirketin piyasaya ve bankalara olan borçlarından dolayı zor günler yaşamaya başlamıştı. Borçlardan dolayı büyük bir dar boğaza giren ünlü çift, son olarak haciz şoku ile karşı karşıya kaldı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin birlikte oturdukları villaya dün haciz işlemi uygulandı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin birçok eşyası haciz işlemi ile götürüldü.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanma davası

Dün haciz haberleri ile gündeme gelen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, bugün boşanma haberleri ile gündeme geldi. Ünlü çifti, bugün tek celsede boşandı. Ünlü çiftin avukatları bugün saat 13.30 sıralarında Beykoz Adliyesi’ne geldi ve anlaşmalı boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesiyle birlikte mahkemeye bir protokol sunuldu. Protokolde, çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmediği yer aldı. Ayrıca, 4 yaşındaki kızları Hira’nın velayetinin ise anne Demet Akalın’a verildiği de kaydedildi. Demet Akalın ve Okan Kurt, adliyeye 15:30 sularında ayrı ayrı geldi. Sadece on dakika içinde sonuçlanan davada, taraflar hakimin “Boşanmak istiyor musunuz?” sorusuna “Evet” diye yanıt verdi. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesi ile on dakikada sona erdi.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt formaliteden mi boşandı?

Demet Akalın, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken, sadece muhabirlerin ”Formalite bir boşanma mı?” sorusuna ”Yok” yanıtını verdi. Okan Kurt ise ”Hayırlı olsun” diyenlere ”Böyle şeyin hayırlısı mı olur!” diye yanıt verdi.

Okan Kurt’tan boşanma talebi açıklaması

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanma davasının etkileri sürerken, boşanmayı ilk talep edenin Okan Kurt olduğu dedikoduları geldi. Kurt, dedikodular ile ilgili gelen sorulara “Boşanmayı ilk ben talep etmedim.” şeklinde yanıt verdi.

İşte Okan Kurt ve Demet Akalın’ın adliye çıkışı görüntüleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler