Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Ebru Gündeş'in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika'da bir kadınla...

İlgili Postlar

Son dakika: Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika’da bir kadınla görüntülendi!

Son dakika: Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika’da bir kadınla görüntülendi! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in Amerika’da tutuklu olarak kaldığı sanılan eşi Reza Zarrab, New York’ta lüks bir restoranda bir kadınla yemek yerken görüntülendi. Reza Zarrab tutuklu değil mi? Cezaevinden çıktı mı? Tutukluluk hali bittiyse, neden eşi Ebru Gündeş ve kızının yanına dönmüyor? Ebru Gündeş görüntüler karşısında ne yaptı? Detaylar haberimizde…

Ebru gündeş TEV’in Kampanyasına Destek Verdi!

Reza Zarrab cezaevinde değil mi?

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, 19 Mart 2016 tarihinde ailesi ile birlikte Amerika’ya giriş yaptığı sırada tutuklanmıştı. Zarrab, FBI’ın Eylül 2014 tarihinde İran yaptırımlarını delme şüphesi ile tutuklanmıştı. New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde görülen davada, Reza Zarrab hakkındaki altı suçlamayı reddetmişti. Ancak, sonrasında savcılıkla anlaşmış, hakkındaki suçlamaları kabul ederek diğer tutuklu sanık eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla aleyhine itirafçı tanıklık yapmıştı. Reza Zarrab’ın, cezaevinde özel bir bölümde tutuklu olarak kaldığı açıklanmıştı.

Ebru Gündeş kimdir?

Reza Zarrab bir kadınla yemek yerken görüntülendi

Tutuklu olarak Amerika’da cezaevinde bulunduğu sanılan İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab, New York’un Soho bölgesindeki ünlü suşi restoranı Nobu’da görüntülendi. Hürriyet’te yer alan habere göre; yanında bulunan bir kadınla yemek yiyen Zarrab, görüntülendiğini fark edince rahatsız oldu ve restorandan ayrıldı.

Ebru Gündeş ne yapacak?

Görüntüdeki kişi Reza Zarrab mı? Reza Zarrab, Amerika’da tutuklu sanılıyordu. Eğer bu görüntülerdeki kişi Reza Zarrab ise; Ebru Gündeş’in bu olay karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor. Şimdi gözler, Ebru Gündeş’te.

İşte Reza Zarrab ve birlikte görüntülendiği kadın

Görüntüdeki kişinin Reza Zarrab olduğu iddia ediliyor. Reza Zarrab, cezaevinden çıkıp restorana nasıl gitti? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler