Ana SayfaÜnlülerEbru gündeş TEV'in Kampanyasına Destek Verdi!

İlgili Postlar

Ebru gündeş TEV’in Kampanyasına Destek Verdi!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal sorumluluk projesi ile dikkat çekti! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Türk Eğitim Vakfı’nın ‘Neydim ne oldum’ kampanyasına dikkat çekmek için sosyal medya hesabından  ilkokul fotoğrafını paylaştı. İşte Detaylar…

Ebru Gündeş’e mahkeme şoku

TEV’in Kampanyasına Destek Çığ Gibi Büyüyor…

Türk Eğitim Vakfı’nın gençlere burs sağlamak üzere sosyal medyada başlattığı #neydimneoldum kampanyasına ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Kampanyaya dikkat çekmek için bir çok ünlü okul fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıyor. TEV’in kampanyasına destek veren isimlerden biri de ünlü şarkıcı Ebru Gündeş oldu. Ünlü şarkıcı ilkokul yıllarında çekilen siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş, Türk Eğitim Vakfı’na Destek Verdi…

Türk Eğitim Vakfı’nın gençlere burs sağlamak üzere sosyal medyada başlattığı kampanyaya ilgi çığ gibi büyüyor. TEV’in kampanyasına birçok ünlü isim destek veriyor. Son olarak ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’te Türk Eğitim Vakfı’na paylaşımı ile destek verdi. Ebru Gündeş paylaşımında, ‘Türk Eğitim Vakfı #neydimneoldum kampanyası ile gençlere burs imkanı sağlıyor. Ben de ilkokul yıllarımdan fotoğrafımı paylaşarak ve mesaj atarak kampanyaya destek veriyorum. Siz de 6717 ‘ye TEV yazıp mesaj atarak daha çok gencimize burs imkanı sağlanmasına destek olabilirsiniz’ notunu yazdı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yankı buldu.

Ebru Gündeş Aylar Sonra Bodrum’da Görüntülendi!

Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş’in Paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler