Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül çocukları ile birlikte poz verdi

İlgili Postlar

Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül çocukları ile birlikte poz verdi

Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül çocukları ile birlikte poz verdi… Yılların dostluğu, çocuklar ile birlikte devam ediyor. Yıllar sonra bir araya gelen Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül, çocukları ile birlikte poz verdi. İşte detaylar…

Özcan Deniz Kızı ‘Yaz’ ile ilk Fotoğrafını Nihayet Paylaştı!

Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra bir arada

“Hadi Hadi Meleğim” ve “Alem Buysa Kral Sensin” şarkıları ile bir dönem müzik piyasasının altını üstüne getiren Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül, o dönemlerden beri dostluklarını devam ettiriyorlar. Her ikisi de zamanın en popüler şarkıcılarındanken, yıllar sonra sinema ve dizi sektörüne geçiş yaptılar. Ancak, dostlukları hiçbir zaman değer kaybetmedi, eskimedi.

Özcan Deniz kimdir?

Cenazeden sonra görüşmeye başladılar

Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. İkilinin görüşmeye başlamasına neden olan, Özcan Deniz’in babasını kaybetmesi oldu. Özcan Deniz, babasını kaybettiğinde, Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay, kızları Lavin ile birlikte Deniz ailesini ziyarete gitti. Kımızıgül ailesinin ziyaretinin ardından, Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan Deniz, oğulları Kuzey’i de alarak Mahsun Kırmızıgül ve ailesini ziyarete gitti.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Çocuklar ile birlikte poz

Eski dostların ve ailelerinin bir araya geldiği ziyarette çok özel bir poz verildi. Mahsun Kırmızıgül’ün iki yaşındaki kızı Lavin’i Özcan Deniz, Özcan Deniz’in beş aylık oğlu Kuzey’i de Mahsun Kırmızıgül kucağına aldı. İki dostun pozu duygulandırdı.

Mahsun Kırmızıgül’den Talat Bulut’a Ret!

İşte Öcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’ün çocukları ile birlikte pozu

Mahsun Kırmızıgül, şu sıralar yeni filmi Mucize 2’nin çekimleri ile ilgileniyor. Özcan Deniz ise, yeni yayın dönemine başlamaya hazırlanan dizisi İstanbullu Gelin’in yeni sezon çekimleri ile ilgileniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler