Ana SayfaDizilerKuzgun 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Babasının Ölümüyle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Babasının Ölümüyle Yıkılıyor!

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kuzgun 14. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzgun, Dila’nın polislerle iş birliği yaptığını öğreniyor. Behram, Dila’nın cezasının ölüm olduğunu söylese de Kuzgun, onun cezasını kendisinin keseceğini, onu karanlığın en dibine göndereceğini söylüyor. Dila, babasını kurtarmaya çalışırken ölümüne neden oluyor. Dila, babasının ölümüyle yıkılıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Dila Babasının Ölümüyle Yıkılıyor!

Kuzgun 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali, babasını hapishaneden sahte sağlık raporu ile tutuksuz yargılamak üzere çıkartıyor. Rıfat’ın ilk işi Kuzgun’dan kurtulmak oluyor. Ama plan ters tepiyor. Kuzgun değil en yakın arkadaşı kazada yaralanıyor. Rıfat, kaçırılarak bir konteynıra kapatılıyor. Bundan sonra devreye Behram giriyor.

İşte Rıfat’ın ölüm sahnesi…

KUZGUN 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Dila’yı Kudret’in yanında gördükten sonra ona karşı tavırları değişiyor. Aslında Dila, Kuzgun’u ele vermemek için son anda Kudret’le anlaşmasını iptal etmişti. Behram, onun polisle iş birliğinin cezasının ölüm olduğunu söylüyor. Ama Kuzgun, onun dibe vurması için plan yapar. Büyük sevkıyat toplantısı gerçekleşir ve uyuşturucu sevkıyatını Behram’ın Dila’nın yapmasını ister. Dila abisinden, sevkıyat için daha önce kendilerini tanımayan adamları bulmasını ister.

Onların konuşmamaları Kumru, dinleme cihazından dinler. Sevkıyatın olduğu yerin yakınlarına bile gitmeyeceklerini öğrenince. Dila’yı arayıp gönderdiği konuma gelmesini ister. Kumru, Dila gelince onun fotoğraflarını çeker. Dila Kumru’yu ararken polisler gelir ve Dila oradan hemen kaçar. Selçuk peşinden gidip onu yakalar ama yakaladığı kişinin Dila olduğunu görünce serbest bırakır. Kudret’e de kim olduğunu görmediğini ve kaçırdığını söyler.

Cihan, Kumru’yu oradan alır ve abisinin yanına götürür. Kumru’nun çektiği fotoğrafları Kuzgun görür. Kumru’yu eve götürecekken Dila’dan telefon gelir ve Cihan’a kardeşini onun bırakmasını ister. Rıfat, Kugun’dan kurtulmak için bir kaza süsü vermek istemiştir ama arabadaki Kuzgun değil Cihan’dır. Kuzgun’un arabasının üzerine hızla bir kamyon gelir. Son anda Cihan Kumru’yu arabadan çıkarmayı başarır. Ağır yaralanan Cihan hastaneye kaldırılır.

Rıfat, kaçırılır ve bir konteynıra kapatılır. Kuzgun, karşısına çıkıp, kendi canı yerine kardeşinin canına göz diktiğini söyler. Dila’ya bir telefon gelir ve telefonu açtığında yeğeni, kız kardeşi veya babası arasında bir karar vermesini üçünden birinin öleceği yazar. Dila mesajlardan babasının yerini bulur ama kapıyı açtığında silah ateşlenir ve babası vurulur.

Kuzgun 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila’yı Karanlığın En Dibine Gömeceğim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler