Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Uyuşturucu Davası Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Ünlülerin Uyuşturucu Davası Sonuçlandı!

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren’le birlikte 20 sanığın bulunduğu davanın karar duruşması görüldü. İstanbul bölge adliyesi mahkemesi 4. ceza dairesinde görülen duruşmada ‘uyuşturucu madde kullanma’ suçundan 1 tutuklu sanık ceza evinden getirilirken, diğer 4 tutuksuz sanık avukatları ile salona geldi. Ünlülerin uyuşturucu davası sonuçlandı.

Ünlülerin Uyuşturucu Davası Sonuçlandı!

İstinaf mahkemesi yerel mahkemenin kararını kaldırıp, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu 13 sanık uyuşturucu madde kullanma suçundan 10’ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanıkların hapis cezalarını 5 yıl süre ile erteledi. Cenk Eren, duruşmada konumu itibari ile Tarlabaşı’ndan uyuşturucu madde almasının mümkün olmadığını dile getirdi.

CENK EREN’İN SAVUNMASI!

Şarkıcı Cenk Eren, savunmasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini, sanıklardan birinin kendisinin evinde kaldığı ve birlikte Tarlabaşı’na gidip  uyuşturucu alıp kullanıldığı iddiasını yalanlayarak, o tarihte kendisinin Cihangir’de oturduğunu, evde yalnız yaşadığını, o kişi ile aynı evde kalmadığını ve birlikte uyuşturucu almaya da gitmediğini söyledi.

Cenk Eren, bir kaç kere yurt dışındayken uyuşturucu kullandığını, Türkiye’ye dönünce pişman olup utandığını, Türkiye’de de bir kaç kez temin etmeye çalıştığını, kendisine uyuşturucu madde getirdiklerini ancak pişman olduğunu anladığında doktora gidip yoğun bir ilaç tedavisine başladığını söyledi.

Yurt dışında kullandığını yineleyen sanatçının kan ve idrar örnekleri alındığını, ayrıca kendisinin saçta uyuşturucunun uzun süre kaldığını bilmediğini ama kendinden emin olarak saç örneklerinin de alınmasını istediğini fakat almadıklarını söyledi. İdrarında uyuşturucu bulunan şarkıcı, kanında bulunmadığını idrarında bulunan uyuşturucunun aldığı antidepresan ilaçlarından olabileceğini söylediklerini dile getirdi.

OYUNCULARA 10 AY HAPİS!

Dava karara bağlandı ve Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında bulunan 13 sanık hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan 10’ar ay hapis cezası verildi. Sanıkların 1 yıl süre ile denetimli serbestlik uygulamasına hükmeden mahkeme, sanıklara verilen hapis cezalarını 5 yıl süreyle erteleme kararı aldı.

Mahkeme, diğer 5 sanık hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 2 yıl 1 ay ile 8 yıl 4 ay arasında değişen hapis cezası verdi. Murat Özgener’in ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Tekrar Hakim Karşısına Çıkacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler