Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Tekrar Hakim Karşısına Çıkacak!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Tekrar Hakim Karşısına Çıkacak!

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçu ile yargılanan aralarında bir çok ünlünün de bulunduğu 20 sanıklı davada Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezası, Cenk Eren’in de olduğu davada Cenk Eren ise 6 yıl 3 ay hapis cezası aldığı dava temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesinde tekrar görülecek. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca tekrar hakim karşısına çıkacak.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca tekrar Hakim karşısına çıkacak!

Uyuşturucu ticareti yapmak” suçu ile yargılanan aralarında bir çok ünlünün de bulunduğu 20 sanıklı davada Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezası, Cenk Eren’in de olduğu davada Cenk Eren ise 6 yıl 3 ay hapis cezası aldığı dava temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesinde tekrar görülecek. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca tekrar hakim karşısına çıkacak.

Aralarında bir çok ünlü isimlerinde olduğu 34 sanık İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkeme’sinin 16 Mayıs 2018 verdiği kararda bazı sanıklar yaptıkları temyiz başvurusu üzerine İstinaf Mahkemesi tarafından dosya tekrar incelendi. Temyiz taleplerini değerlendirip 9 Ocak’ta karara bağlayan mahkeme uyuşturucu ticareti yapmak suçundan içlerinde Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’inde bulunduğu 20 sanıklı dava 21 mart’ta tekrar görülmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler