Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy Tutuklanacak Mı? Çağatay Ulusoy Cezaevine Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Tutuklanacak Mı? Çağatay Ulusoy Cezaevine Mi Giriyor?

Çağatay Ulusoy’un hayranlarını ve yakınlarını şok eden gelişme yaşandı. Başarılı oyuncu hakkında hapis cezası çıkması sosyal medyayı adeta salladı. Bu gelişmelerin ardından Çağatay Ulusoy tutuklanacak mı, cezaevine mi giriyor gibi soruların cevabı hayranları tarafından en çok aratılan konuların başında geliyor. Peki Çağatay Ulusoy tutuklanacak mı?

Son Dakika: Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e Hapis Şoku!

Çağatay Ulusoy Tutuklanacak Mı? Çağatay Ulusoy Cezaevine Mi Giriyor?

Magazin dünyası ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren’in hapis cezaları ile sarsıldı. İstanbul 18 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, başka suçtan tutuklu sanıklar Ferdi Özer ve Necati Fidan ile tutuksuz sanıklardan bazıları ve avukatları katıldı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Aralarında 34 kişinin yargılandığı mahkemede dava 5 yıl sonra kararını açıklandı. Aralarında Çağatay Ulusoy’un da bulunduğu 4 yıl 2 ay hapis cezası başarılı oyuncunun sevenlerinde şok etkisi yarattı. Çağatay Ulusoy’un 4 yıl 2 ay olan hapis cezası 1 sene 9 ay olarak kesinleşti.  Peki, son dönemde başarılarıyla konuşulan Çağatay Ulusoy hapse girecek mi? Çağatay Ulusoy’un akıbeti ne olacak? Tüm herkes ünlü oyuncudan bir açıklama bekliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler