Ana SayfaDedikoduGizem Karaca Tutuklanacak Mı? Gizem Karaca Cezaevine Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Gizem Karaca Tutuklanacak Mı? Gizem Karaca Cezaevine Mi Giriyor?

İnsanlık Suçu dizisinde ki başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Gizem Karaca hakkında çıkan hapis cezası tüm herkeste şok etkisi yarattı. Uyuşturucu ticareti ile yargılanan Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezasına çaptırıldı. Gizem Karaca’nın bu haberinden sonra sevenleri sosyal medyayı salladı.

Son Dakika: Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e Hapis Şoku!

Gizem Karaca Tutuklanacak Mı? Gizem Karaca Cezaevine Mi Giriyor?

Magazin dünyası ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren’in hapis cezaları ile sarsıldı. İstanbul 18 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, başka suçtan tutuklu sanıklar Ferdi Özer ve Necati Fidan ile tutuksuz sanıklardan bazıları ve avukatları katıldı. Aralarında 34 kişinin yargılandığı mahkemede dava 5 yıl sonra kararını açıklandı.

Gizem Karaca Kimdir?

Aralarında Gizem Karaca’nın da bulunduğu 4 yıl 2 ay hapis cezası başarılı oyuncunun sevenlerinde şok etkisi yarattı. İnsanlık Suçu dizisinde yıldızı tekrar parlayan güzel oyuncu Gizem Karaca şu sıralar reytinglerde yükselmenin gururunu yaşıyor. Gizem Karaca ve sevenleri bu hapis şoku ile sarsıldı. Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kısa süre yayılan bu haberden son herkes Gizem Karaca’dan bir açıklama bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler