Ana SayfaDizilerEDHO'da Flaş Karar! Diziden İki Oyuncu Birden Ayrıldı!

İlgili Postlar

EDHO’da Flaş Karar! Diziden İki Oyuncu Birden Ayrıldı!

Atv ekranlarının 4 sezondur yayınlanın efsane dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümü büyük bir heyecana sahne oldu ve beklenmeyen iki ayrılık gerçekleşti. Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olan dizinin sezon finaline yakın olaylar büyümeye devam ediyor. EDHO’da izleyenleri şok eden iki ayrılık yaşandı. Diziden iki oyuncu birden ayrıldı.

Salı Dizileri 2019

Diziden İki Oyuncu Birden Ayrıldı!

28 mayıs salı akşamı sezon finali yapacak olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisi 137. son bölümde izleyenlerini şok eden iki ayrılık birden yaşadı. Dizi son bölümü ile nefesleri kesti. Dizinin yayınlanan son bölümün sonunda Hızır Çakırbeyli, büyük düşmanlık beslediği Akif’i öldürürken, Esra vuruluyor ve hastanede hayatını kaybediyor. Dizinin hayranları, bu iki ölümün yanı sıra İylas’ın yaşadığı üzüntüyü duygulanarak izlediler.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeki’den intikam almak için sıraya girenler nihayet onu yakalamış ve ona gereken cezayı vermek için ise en çok hakkı olan Haşmet’in hakkı olmuştu. Ama yakalandığında öldürülmemesi büyük bir hata olur. Haşmet, düşmanının yüreği soğuyana kadar öldürmemeyi niyet eder ancak bu hatası yüzünden hem Zeki, hemde kendi canından olmaya ramak kalır. Façalılar, agabeylerinin vurulması ile büyük bir darbe daha aldıktan sonra ayakta durmak için büyük bir çaba sarf ederler.

Ünal Kaplan, hain olduğunu anladıkları Akif’in en kısa zamanda yakalanması için Altan’la görüşür. Akif, ekibine planlanan operasyonun farkına varır ve kaçış planları için harekete geçer. Esra ise kendisinin duygularını kullanın adamdan hesap sormak için korkusuz tavırlar sergilerken, kendisini bir ölüm kalım savaşının içinde bulacaktır.

Çakırbeyli’ler, Esra’nın hayatı ile oyun oynadıklarını düşünüp, bu savaştan kendilerini sorumlu hissedeceklerdir. Akif ise, Esra’yı ölüme terk edip kaçar. Kandırabileceği tek kişi olan Serpil’in yanında alır soluğu. Serpil ve Özlem eve gelirler ve Akif’in gerçek yüzünü fark ettiklerinde her şey için çok geç olur. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor olan bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Şok! Kim Geri Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler