Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Oğlunun Hastalığı Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı Oğlunun Hastalığı Hakkında Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı’nın Harun Tan nedeniyle ilişkisinde gerginlik yaşadığı iddia edilen Ebru Şallı oğlunun hastalığı ile sarsılmıştı. Dün Çırağan Sarayı’nda bir lansmana katıldı. Kendisine sorulan sorulara yanıt veren Ebru Şallı oğlunun hastalığı hakkında açıklama yaptı.

Kıskançlık Krizi İddialarını Yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Harun Tan’ın fotoğraflarını beğenmesiyle ilişkisinde kıskançlık krizi yaşadığı iddia edilen Ebru Şallı bu haberlere şaşırdığını dile getirdi. Ortada böyle bir durum olmadığını söyleyen Şallı, “Böyle bir şey tabii yok. Kaç yaşında insanlarız” diyerek ilişkilerinde bir sorun olmadığını açıkladı.

Ebru Şallı’dan evlilik açıklaması

Yeniden Anne Olabilir

Harun Tan‘la boşandıktan sonra, Uğur Akkuş’la, gözlerden uzak bir şekilde sade bir aile töreniyle nişanlanan Ebru Şallı, evliliğin ne zaman olduğu hakkında açıklama yapmaktan kaçındı. İlişkisini basına yansıtmak istemeyen Şallı’ya yeniden anne olmak isteyip, istemediği sorusuna çocukları çok sevdiğini söyleyen güzel manken “Daha önce de daha fazla çocuğum olur demiştim” açıklamasını yaptı.

Harun Tan Kimdir?

Ebru Şallı Oğlunun Hastalığı Hakkında Açıklama Yaptı!

Oğlunun hastalığı ile ilgili sorulan soruları yanıtlayan Ebru Şallı, hastalık iddialarını doğruladı. Ancak oğlunun yaş olarak daha çok küçük olduğunu söyleyen Ebru Şallı bu konuda herkesten destek beklediğini “Magazinin bir parçası olabilecek bir durum olmamalı. Bu konuda hassasiyet bekliyorum.” sözleriyle açıkladı.

Ebru Şallı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler