Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Cengiz Semercioğlu'na Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Demet Akalın Cengiz Semercioğlu’na Ateş Püskürdü!

Demet Akalın ailesi ve Selin Ciğerci nişanlısıyla birlikte Maldivler’e tatile davet edilmişlerdi. Sosyal medyadan tatilleriyle ilgili sık sık paylaşım yapmaları ise Cengiz Semercioğlu’nun köşe yazısına taşınmış ve ağır eleştiriler almıştı. Hakkında yapılan yorumlara sinirlenen Demet Akalın, Cengiz Semercioğlu’na ateş püskürdü!

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Şaşırtan Hamle

Geçtiğimiz sene aralarında yaşanan gerginlik ve maddi sıkıntılardan dolayı evliliklerini bitirme kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt ikilisinin Maldivler tatiline birlikte gitmesi gözlerden kaçmadı. Tatillerinden samimi pozlar paylaşan ikili hakkında yeniden bir araya geldikleri iddiaları çıksa da, ikili henüz barışmaları hakkında bir açıklama yapmadı.

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası

“Telefonunu Kuma Gömemez Misin?”

Demet Akalın, dinlenmek için gittiği tatili hakkında telefonunu kuma gömeceğini ve sadece kafa dinleyeceğini söylemişti. Tatilinden kareleri sık sık sosyal medyada paylaşınca Cengiz Semercioğlu’ndan “Demet Akalın sözünü tutmadı eleştirisi geldi. Semercioğlu’nun Maldivler’e sosyal medyada paylaşım yapıp, altına da ilan koysunlar diye davet edilmişler zaten…” diyerek Akalın’ı ve Selin Ciğerci’yi eleştirmesi Demet Akalını çok kızdırdı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Demet Akalın Cengiz Semercioğlu’na Ateş Püskürdü!

Cengiz Semercioğlu’nun köşe yazısında yaptığı eleştiriye Demet Akalın‘dan yanıt gecikmedi. Tepkisini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gösteren Akalın, Semercioğlu’nun tatillerinin etkisinde kaldığını söylerek, “Oğlum sen senelerce davet edildiğin yerleri koskaca Hürriyet’e yazdın la. Yediğin, içtiğin, zıkkımlandığın her şeyi yazdın yavrum.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler