Ana SayfaDizilerKadın Dizisindeki O Sahnede İzleyenlerin Midesi Bulandı!

İlgili Postlar

Kadın Dizisindeki O Sahnede İzleyenlerin Midesi Bulandı!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın 62. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünden sonra Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin’in yapmış olduğu harekete tepkiler büyüdü. İzleyenlerin midesi bulandı. Kadın dizisinin sevilmeyen karakteri Şirin, mide bulandırıcı hareketlerine bir yenisini daha kattı.

Salı Dizileri 2019

İzleyenlerin Midesi Bulandı!

Dizinin kötü karakteri Şirin, her bölümde çevresindeki insanlara karşı davranışları, onlara kurduğu tuzaklarla kötülükte sınır tanımıyor. Şirin’in yaptığı şeyler izleyiciyi şaşırtmıyor ama son yaptığı hareketle bu kadar da olmaz dedirtti. Babasına yardım için eve gelen Ceyda’nın kahvesinin içine tükürdü.

Dizinin son bölümünde; Enver’in gömlek dikmesine yardım etmek için evine giden Ceyda, Şirin tarafından pek hoş karşılanmadı. Kötülükle beslenen Şirin Ceyda’yı sinir etmek için elinden geleni yaptı. Enver, Şirin’den kendilerine kahve yapmasını istedi. Babasının bu isteğine karşı çıkamayan Şirin mecburen kahve yapmaya mutfağa gitti. İstemeye istemeye kahveyi yapan Şirin kahveye imzasını atmalıydı.

Kahveleri yapan Şirin’in aklına yine kötülük geldi ve kahvelerin birinin içine tükürdü. Tükürdükten sonra ‘Şimdi oldu’ deyip köpüklü olan kahveyi babasına verdikten sonra tükürüklü kahveyi de Ceyda’ya verdi. Ekranları başında diziyi izleyenlerin midesi ayağa kalktı. Ceyda’nın o kahveyi içme ihtimali bile izleyenlerin midesini bulandırmaya yetmişti.

Ama Enver, Şirin’den köpüklü kahveyi kendisine değil misafire vermesini istedi. Kendi tuzağına düşen Şirin babasının bu isteğine çok şaşırdı. Daha sonra ‘Ama bu benim kısmetim’ diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Enver, farkında olmadan Şirin’in oyununu bozmuş oldu. Şirin’in suratı bir anda düştü. İzleyiciler Şirin’in düştüğü duruma kahkahalarla güldüler. İzleyenlerden, ‘Hadi iç de görelim tükürdüğünü yalamak böyle bir şey’ diye bir çok yorum geldi.

 

 Kadın 52. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Arif’in Başı Dertte!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler