Ana SayfaÜnlülerTolga Karel ilk kez konuştu! Ağır hasta denmişti...

İlgili Postlar

Tolga Karel ilk kez konuştu! Ağır hasta denmişti…

Tolga Karel ilk kez konuştu! Ağır hasta denmişti… Evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel, hastalık haberleri ile gündeme gelmişti. Sağlık durumunun ağır derecede olduğu duyulan Tolga Karel, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tolga Karel hasta mı? Ne hastalığı var? Nasıl bir süreçten geçiyor? Neler yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Tolga Karel’den gönderme: İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke oluruz

Tolga Karel ilk kez konuştu!

Bir dönem Türk televizyonlarının parlayan yıldızı olarak anılan ünlü oyuncu Tolga Karel, iki yıl önce Sarah Scotti ile evlenip Amerika Chicago’ya yerleşmişti. Karel, 2016 yılından beri Amerika’da yaşıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından saçlarını kazıtmış olduğu bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafın ardından Karel’in ağır bir hastalık sürecinde olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Tolga Karel kimdir?

Tolga Karel hasta mı? Sonunda açıklama yaptı

Ağır bir hastalığa yakalandığı konuşulan Tolga Karel, iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Karel, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Kendi hayat yolculuğumda her anlamda zorlu bir süreçten geçtim, geçiyorum, bu doğrudur” dedi ve ekledi: “Yaşadıklarımı gazetelere, televizyon kanallarına röportajlar vererek gündeme getirmek hiçbir zaman istemedim. Ama madem bu kadar merak ettiğiniz, sordunuz, ilk ve son kez konuşacağım. Herkesin hayatla ilgili bir savaşı var. Bu savaş doğduğumuz gün başlayıp ölene kadar devam ediyor. Bildiğiniz gibi hayat ve kariyer yolculuğuma 2 yıldır Amerika’da devam ediyorum. Kolay değil insanın ülkesinden, sevenlerinden, kültüründen uzakta yeni bir hayat kurmaya çalışması. Yorulduğum zamanlar var elbet, dolayısıyla vücut yorgun düşüyor. Çok detaya girmeden şunu söyleyebilirim, kötü bir durumum yok, daha iyi bir sürece girdim. Yaşam bize Allah tarafından verilmiş bir hediye. Bunun bilincinde olmamız, her gün şükrederek ve sağlığımızın kıymetini bilerek yaşamamız ve çevremizdekilere yaşatmamız lazım.

Ünlü oyuncu Tolga Karel, son olarak geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile gündeme gelmişti: Son dönemde devletimizin din üzerinden ticaret yapan, dinimizi çıkar amaçlı kullanan bir takım marjinal grup ve tarikatlara karşı yaptığı operasyonları son derece yerinde buluyorum. İnşallah devamı gelir ve özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke haline geliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler