Ana SayfaKimdirKatherine Langford Kimdir?

İlgili Postlar

Katherine Langford Kimdir?

Netflix’in başarılı bir yapımı olan 13 Reasons Why (Ölmek İçin On Üç Sebep) dizisinden sonra esas şöhrete kazanan Katherine Langford Kimdir? Avengers 4 filminin yeni yüzü olmasıyla tekrardan gündeme gelen Katherine Langford kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Katherine Langford Nereli?  Katherine Langford Kaç Yaşında? Katherine Langford Hangi Burç?

Katherine Langford Avustralyalı 23 yaşında genç bir aktristir. 29 Nisan 1996 doğumlu olan Katherine Langford Boğa burcudur.

Katherine Langford Kimdir?

Katherine Langford, 29 Nisan 1996 tarihide Avustralya’nın Perth şehrinde gözlerini açtı. Annesi Elizabeth Langford ve babası Stephen Langford başarılı birer doktor olmasına karşın Katherine klasik müzik ve dramaya merak sardı. Langford daha 9 yaşındayken ailesinin de desteğiyle  klasik müzik ve drama eğitimi almaya başladı. Lise öğrencisi olduğu dönemlerde hayalleri büyüyerek tıp ve politikayla uğraşmaya ama bir yandan da müzikal tiyatro derslerine devam edecekti. Katherine’nin ilham kaynağı daha 16 yaşındayken gittiği Lady Gaga konseri olmuş. Konserden sonra hep piyano çalmayı hayal etmiş ve öğrenmek için eğitimler almaya başlamış.  Müziğe olan tutkusu ve oyunculuk hedefi bu dönemlerde başlamış.

Oyuncu olmaya karar veren Katherine Langford oyunculuk eğitimi veren birçok okula başvuru yapmak istemiş fakat bu okullarda hiçbirine kabul edilmemiş. Daha sonra Imperfect Quadrant,  Daughter ve Misguided gibi kısa film yapımlarında çeşitli karakterlere hayat verdi.

2017 yılında ise şöhret kapısını çalmaya başladı ve bir Netflix projesi olan 13 Reasons Why’ın cast direktörü ile Skype üzerinden bir mülakat gerçekleştirdi. Bu mülakat sonucunda karşı tarafı etkilemeyi başararak başrol olan “Hannah Baker” rolünü kaptı. Artık şöhret olmasına çok az kalmıştı. Bu rol için çok çalıştığını hatta bir psikolog tarafından destek aldığını bile söylüyor. Dizideki rolünün hakkını veren genç başarılı oyuncu  Katherine Langford şuan şöhretin kapısını tamamiyle açmaya bir Marvel yapımı olan ve dördüncü serisi yayınlanacak Avengers 4 için rol hazırlıklarına başladı bile.

Avengers 4 Kadrosuna Müthiş Transfer!

Katherine Langford’un Rol Aldığı Dizi ve Filmler

  • 13 Reasons Why – Hannah Baker – 2017
  • The Misguided – Vesna
  • Simon vs. the Homo Sapiens Agenda – Leah Burke – 2018
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler