Ana SayfaÜnlülerAvengers 4 Kadrosuna Müthiş Transfer!

İlgili Postlar

Avengers 4 Kadrosuna Müthiş Transfer!

Netflix’in çok sevilen 13 Reasons Why dizisinin başrol oyuncusu Katherine Langford, Marvel yapımı olan Avengers 4 filminin kadrosuna dahil olacağı öğrenildi!

Katherine Langford kimdir?

Yazar Jay Asher’in kitabından aynı isimle uyarlanan başrollerini Katherine Langford, Dylan Minnette, Kate Walsh gibi isimlerin paylaştığı şuan 2. sezonu yanınlanan 13 Reasons Why (Ölmek İçin On Üç Sebep) Netflix’in başarılı dizisindeki Hannah Baker’a hayat veren başarılı Hollywood oyuncusu Katherine Langford Marvel’in başyapıtlarından dördüncüsü çekilecek olan Avengers 4 filmine transfer oldu.

Avengers ‘n son filmi olan 8.6 IMDb’ye sahip Infinity War’ın (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) devam filmi olan Avengers 4 filmine transfer olan Katherine Langford’un hangi karakteri canlandıracağı sır gibi saklanıyor.

Russo Kardeşlerden İlginç Paylaşım!

Avengers’ın başarılı yönetmeleri Russo kardeşler (Anthony Russo, Joe Russo)’in Twitter üzerinden paylaştığı yeni film olan Avengers 4’un setten çekilmiş bir görüntüsünü paylaştı. Sette otururken çekilmiş fotoğrafın altına “Look Hard” (Dikkatli Bakın) notunu paylaşarak tüm takipçilerinin bir kez daha merak uyandırmayı başarmış, birçok kişi resimdeki ayrıntıları tahmin etmeye çalışmış ama siyah-beyaz fotoğraftaki ipucuyu kimse çözemedi.

Avengers 4 hakkında tek bilgi oyuncu Chris Hemsworth’dan geldi!

Avengers: Infinity War filminde 1 milyar 964 milyon dolarla gişe elde ederek tüm zamanların en çok izlenen 4. filmi olmayı başardı. hakkında tek açıklama Thor’u canlandıran Chris Hemsworth’den geldi. Avustralyalı oyuncu merakla beklenen Marvel’in baş yapıtlarından biri olan Avengers 4 filmi için, “Infinity War’dan bile daha şaşırtıcı olacak” dedi.

Büyük bir heyecanla beklenen Avengers 4 Türkiye sinemalarında 26 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler