Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi!

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay kendi internet sitesinde yer alan köşe yazısında, Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum günü kutlamasının hastanede bittiğini duyurdu

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Gelen Haber Kutlamadaki Herkesi Üzdü

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü köşe yazısında Nişantaşı’nda bir mekanda başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum günü kutlamasının hastanede bittiğini yazdı.

Başak Tatlıtuğ’un babasının hastaneye kaldırıldığını duyuran sanatçı Onur Akay, “Başak Dizer Tatlıtuğ, dün gece eşi Kıvanç Tatlıtuğ’a sürpriz bir doğum günü organizasyonu düzenledi. Kıvanç, kendisine sürpriz olan doğum günü kutlamasına abisi Cem Tatlıtuğ ile geldi. Ancak ilerleyen saatlerde Başak Hanım’a gelen haber, kutlamada olan herkesi üzdü.” dedi.

ACİL HASTANEYE GİTTİLER

onur Akay yazısına şu şekilde devam eti “Başak Hanım’ın kanser tedavisi gören babası rahatsızlanarak acilen hastaneye kaldırıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi hemen kutlamayı bırakıp hemen hastaneye gitti. Geceyi hastanede geçiren Tatlıtuğ çifti, ancak sabaha karşı eve gidebildi. Başak Hanım’ın babasının sağlık durumu şu an iyi. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Kıvanç’ın da 20. yaşını kutluyor, yeni yaşı ve yeni dizisinin ona şans getirmesini diliyorum. Bu arada yeni dizisi ‘Çarpışma’nın uzun süredir çekimleri devam ediyor ama ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.”

Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum kutlanan doğum gününde “20 yaşında bastım.” diyerek espri yaptığı da öğrenildi. 27 Ekim doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ’un, bugün 35 yaşına bastığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler