Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'ın Gizemli Aşkı Ceren Hindistan Mı?

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’ın Gizemli Aşkı Ceren Hindistan Mı?

Mustafa Sandal’ın aşk yaşadığı kişinin hayranlarının dikkati sayesinde o ismin oyuncu Ceren Hindistan olduğu konuşulmaya başlandı

Mustafa Sandal Kimdir?

Aşk Yaşadığı Kişi Ceren Hindistanlı Olduğu İddia Ediliyor.

Eski eşi Emina Jahovic’in Sadettin Saran’la aşk yaşamasının ardından Mustafa Sandal’dan da karşı  hamle geldi. Geçtiğimiz haftalarda iş adamı Sadettin Saran Emina’yla çekilen bir fotoğrafını kırparak sosyal medya hesabında paylaşmış 5 dakika sonra da silmişti. Mustafa Sandal da Ceren Hindistan olduğu iddia edilen bir kadınla benzer şekilde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşıp dakikalar içerisinde sildi. Ardından Tarabya’da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen başarılı ve yakışıklı şarkıcı, ‘Ceren Hindistan’la aşk mı yaşıyorsunuz?’ şeklindeki soru karşısında muhabirlere sadece gülümsedi. Ünlü oyuncu Ceren Hindistan da sosyal medya hesabında Mustafa Sandal’ın ‘Reset’ şarkısını paylaşarak adeta iddiaları onayladı.

Ceren Hindistan Kimdir?

2012 yılında ‘Babalar Ve Evlatlar’ dizisinde ‘Zeynep’ karakterinde rol alan Ceren Hindistan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde de Hürrem Sultan’ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterinde rol almıştı.

Muatafa Sandal’dan Olay Fotoğraf!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler