Ana SayfaDedikodu5 Yıllık Aşta Mutlu Son!

İlgili Postlar

5 Yıllık Aşta Mutlu Son!

Oyuncu Hazal Kaya, 5 yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile evlenme kararı aldı.

28 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Kaya, Leyla ile Mecnun dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 5 senedir birliktelik yaşıyor. Dizide hiçbir zaman Leyla’sına kavuşamayan Mecnun karakterinin mimarı Ali Atay, gerçek hayattaki Leyla’sı ile hayatını birleştirme kararı aldı.

Akşam Gazetesi’nin yayınladığı haberine göre; mutlu haberi aile büyükleri ve dostlarıyla paylaşan Hazal Kaya ve Ali Atay, bu yaz nikâh masasına oturmaya kararı aldılar.

Düğün tarihi konusunda kesin bir tarih belirlemeyen ünlü çift, balayı mekânı olarak tatil beldesi Cunda, Bozcaada ya da Çeşme üzerinde karar kıldılar. Son kararı Cunda olan Kaya ve Atay, tatil yerindeki işletmelerle şimdiden şeçtikleri yer ile irtibata geçti.

Hazal Kaya Kimdir?    Ali Atay Kimdir?

SOSYAL BİR ÇİFT DEĞİLİZ

Çift, gerçekleştirdikleri bir söyleşide sosyal bir çift olmadıklarını dile getirmişlerdi. Hazal Kaya, söyleşide “Sosyal insanlar değiliz, gece hayatımız yok. Sizden özellikle kaçmıyoruz, sadece bizi fark etmiyorsunuz” dedi. Atay “İlişkimizi gazete sayfalarında görmekten hoşlanmıyorum. Benim böyle bir dünyam var” diye ekleme yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler