Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci ve Caner Cindoruk Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Barıştı Mı?

Oyuncu çift Selin Şekerci ile Caner Cindoruk, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitirdiklerini açıklamışlardı. Necip Memili’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ‘Aşk yeniden mi başladı?’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Selin Şekerci ile Caner Cindoruk‘un nisan ayında başlayan ilişkisi geçtiğimiz günlerde sonlanmıştı. Selin Şekerci ile Caner Cindoruk, instagram hesaplarından birlikte olan fotoğrafları kaldırmış ve birbirlerini takibi bırakmıştı.

 

Çukur’un Cumali’si oyuncu Necip Memili, ilk önce Selin Şekerci’nin fotoğrafını, “Şu güzelliğin altındaki masumluğu da altındaki cadalozluğu da, altındaki şirretliği de seviyorum. Canım” mesajıyla instagram story kısmında paylaştı.

Memili, Selin Şekerci’nin fotoğrafını paylaştıktan sonra ise yakın dostu Caner Cindoruk’un fotoğrafını aynı şekilde instagram story kısmında paylaşarak, “Kendisi canım ciğerim olur, beni çok seviyor. Dayanamıyor bana” notunu düştü.

 

Necip Memili’nin bu paylaşımları ‘Aşk Yaniden Mi Başladı’ yorumlarına sebep oldu. Selin Şekerci ve Caner Cindoruk aşkının devam edip etmediği ikilinin hayranları tarafından büyük bir merak konusu oldu.

Bu paylaşımlar ile birlikte magazin gündemine bomba gibi düşen Selin Şekerci ve Caner Cindoruk tarafından ise herhangi bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler